Sziasztok eladó 1250 banditra 1 Hurric race1 sportkipu,gyári "E" jel benne van és meg van a paxxus is ,meg DB killer is ,horpadás és szinte karcmentes.Továbbá van egy RA308 TANKLOCK táska is rögzítő gyűrűvel csak suzukira jó.Ha valakit érdekel emailt írjon.
ja aztán mikor épp előzöm a szekerező kátrányokat kifogy a benya az űrhajóból oszt hallgathatom a dikk mááá tezsvírem vegyél má 2 vesszőseprűt vagy 3 zománcos lábost esetleg nincs rossz akkkkkkumulátor nálad ?
Sosem felejtem el, mikor elindultam siófokról 3 dobozzal meg utassal, és budaörsnél villogni kezdett a szintjelző :D A nyakam meg 2 napig nem bírtam 40 foknál jobban oldalra fordítani. :D:D:D
majd ha rámjön kimotorkázok hollandba és akkor tesztelem mit bírok mondjuk bizonyos sebesség fölött látszik ahogy megy lefele a benzinszintjelző mutatója .... az már nem gazdaságos üzemmód
Ijjj, azok az 1000F-ek. Ritka madarak már. Utoljára élőben Firenze mellett láttam ilyet nyáron, széptrikolor volt, magyar rendszámmal. Nekik nem volt gond a 160-as utazó :)
De ha elkezd visszaszamolni az onmegsemmisito, mikor kicsavarod, akkor nem en mondtam