Én 7.5 évesen vettem ki egy lengyel túra előtt, mert úgy éreztem, elég ergyán teker már. Aztán odaadtam egy havernak, aki fél évvel később azzal adta el a diversiont :DDD
Én még a gyári Yuasaval vettem a 2007-es GS500-at augusztusban, de már rossz volt, cseréltem egy - vélhetően eredeti ugyanolyanra. Bízom benne, hogy ez is sok évet el fog menni. Yuasa YB10L-B2
bosch silvert,ne ! (kék fedeles) unixnál vettem,a motoron minden frankó.fél év után meghalt az akku visszavittem,gariba adtak egy másikat az is megpukkant.Elmondásuk szerint nem egyedi,volt egy szériája a boschnak ami nem sikerült valami fényesen.Exide kocsiba jó cucc.motor akksiba még nem hallottam semmit róla
Varta szerintem nem lehet rossz. 2013 őszén, mikor vettem az XX-et, kicsit lemerült Varta volt benne (vmi silver). Azóta magához jött, na meg ha huzamosabb ideig áll a motor garázsban, akkor ráakasztom csepptöltőre. Várom már, hogy mikor pusztul meg - mostanáig bírja még. Jövőre talán már le kellene cserélni. Exxide / Bosch motorakkukról hallottál bármit, jót / rosszat?
En is igy voltam ezzel. Aztan egyik reggel szomoruan szembesultem vele,hogy a 2.5 eves origi japan yuasaban annyi szusz sem volt, h az uresjelzo kivillanjon.
Vettem bele egy oco vartat, ettol mostmar nem varok 2 evnel tobbet.
Vettem bele egy oco vartat, ettol mostmar nem varok 2 evnel tobbet.
De igaz,mindig beindult.