most hogy 2,5 re fújtam kifejezetten jobb volt (eddig alacsonyabb volt) de valószínüleg fogok felrakni valami lengéscsillapítókat mert olyan gumihurkás csillapítású a tengely új korában nem volt gond de azóta sok minden volt már rajta
autópályán óra szerint 110-120 gps szerint 100-108 kb, fölötte van hogy beremegteti a kocsit a futó nameg a fogyasztásom is nő , habár ha csak megmutatom neki a futót már több másfél két literrel ferivagyok kukac yahoo.com
hoztam már konyhapultot , mázsás sony tv-t malacnak való grillsütőt semmi extra csomagolás nem volt egy szövött raffiatakaróponyván kívül 1600 km-ről igaz akkor azt hiszem csak pár futó zápor volt
tarháltak a kölykök valami mosogatógépeket azokat löktük fel a motor mellé szépen becsomagolva , visszafele nem esett de ha esik akkor se olvad el nem cukor
ami szép az szép, igaz a banditomat nem cserélném el vele pedig a yami 2-3 évvel fiatalabb meg láncolajzó is van rajta .... majd kíváncsi vagyok hogy megy ha majd meglesz papírozva meg átjön vele a kishaver
engem az ízületi gondok jobban zavartak,baromi jó nyári melegben az ujjatlan mert nem kell állandóan le-felvenni,elég csak otthon kicuppanni belőle,így is átizzad.A menetszél alattomos kis genyó,nekem érdekes mód csak a jobbos hüvely-mutató ujj páros közti rész gyulladt be de rendesen,egy egész napos mászkálás után.A legjobb megoldás az lenne ha szkafanderbe ülnénk a duplaüveges klímás ótóba,ott nem csíp nem fúj semmi ilyen ez a motorozás,valami mindig van.Azért szerencsésen alakult a vége,jó hogy észrevetted hogy valami nem oké.
Ezért pofázom a többieknek ha csoportba mászkálunk,figyeljünk egymásra
De jelen esetben a teljes egység csak 1250-esek más évjárataival azonos. Nem tudom mennyi a bontott hozzá, de ha más modellé jó is lenne bele az is ugyan annyi lenne kb bontva.
Amúgy mi "jelenség", hogy meghalt? A motorja megy? Vagy az égett le? Vagy nincs nyomás?
Kiszettétek már?
Azért nem kéne mindjárt temetni, föleg ha szakszervizben állapították meg a hibát!
Van alatt finomszürö, leget az van eldugulva, "kiköphette" a regulátort, elszakadhatott, elöregedhetett az o-gyürü a regulátornál, lehet "csak" lerohadt az etanol miatt a tápfesz, vagy földelés...
Tudsz róla bövebben írni, vagy képet felpakolni?
Egy email cím majd jó lenne...
Különben futóval mennyivel szoktál pályán menni?
2-3 rétegbe csomagolom spanizva úgy túléli.
Ezért pofázom a többieknek ha csoportba mászkálunk,figyeljünk egymásra
Amugy sok fele ilyennel hordjak meg ganet...
csak a pumpa olcsó
De jelen esetben a teljes egység csak 1250-esek más évjárataival azonos. Nem tudom mennyi a bontott hozzá, de ha más modellé jó is lenne bele az is ugyan annyi lenne kb bontva.
Amúgy mi "jelenség", hogy meghalt? A motorja megy? Vagy az égett le? Vagy nincs nyomás?
Kiszettétek már?
Azért nem kéne mindjárt temetni, föleg ha szakszervizben állapították meg a hibát!
Van alatt finomszürö, leget az van eldugulva, "kiköphette" a regulátort, elszakadhatott, elöregedhetett az o-gyürü a regulátornál, lehet "csak" lerohadt az etanol miatt a tápfesz, vagy földelés...
Tudsz róla bövebben írni, vagy képet felpakolni?