én Jedi-vel már voltam a rádióban is a Bandittal kapcsolatban... Jedi beszélt többnyire én meg imádtam a keverőpulton csavargatni közben a dolgokat...:-D
Légy szíves ne add fel ilyen hamar!
Van egy csomó jó sztorink, meg műszaki kínunk! Még egy oknyomozó riport is kikerekedhetne belőle...
Különben is a VFR sokkal hátrébb van a tornasorban mint a GSF...
Mikorra kell a cikk? Nekem már kész van, reggel még óra előtt lemásolhatod, nehogy egyeset kapjál!
a mi klubunk is majdhogynem szétesett pedig kemény volt az IMTF (illegál motor tróger fájter) 3-man alapítottuk az egyik elmenekült angliába a másiknak már másfél éve nincs jogsija mert részegen hőbörögtünk és őt kapták el a szimszonnyal ...aki be akart lépni követelmény volt a beugró pia meg hogy beíratlan motorral vagy kómásan hőbörögjünk azok a régi szép idők.....
Köszi az infot! Az első modell a VFR800 volt, nekik egyébként van egy szép nagy klubjuk. Baráti társaság kinőtte magát :) de ezek szerint itt nem találok választ a kérdésimre.
Köszönöm a segítséget! Ha mégis valakinek eszébe jutna valami, zörögjetek!
Ha van jó Banditos sztori, az jöhet, a műszaki kínokra is kíváncsi volnék.
...a többit pedig meg sem hallottam
Plane ha holgy a versenyzo.
Több info sose art emberekrol.
Van egy csomó jó sztorink, meg műszaki kínunk! Még egy oknyomozó riport is kikerekedhetne belőle...
Különben is a VFR sokkal hátrébb van a tornasorban mint a GSF...
Mikorra kell a cikk? Nekem már kész van, reggel még óra előtt lemásolhatod, nehogy egyeset kapjál!
Köszönöm a segítséget! Ha mégis valakinek eszébe jutna valami, zörögjetek!
Üdv
a következö kicsike lesz ?
van egy barkas meg rakva szagos radiral .... VIHETED ..
én is imádlak .....
ez mitől jó?