tavasszal épitkezünk itt kint, jóformán semmi kötelező előírás nincs, annyi a lényeg, hogy 18 foknál nem lehet kisebb a tető dőlésszöge...
Csak mosolyogtunk, mikor kijöttünk a Építésiügyi hivatalból :-D
Utána kérdezek még ismerősök között, hogy helyileg van e valaki. De ez sincs messze, simán bele fér, köszönöm
Az biztos, hogy tavasszal lesz belőle valami. Igaz én napi rendszerességgel használom, ameddig szép az idő és nincs mínusz, de leginkább csak városon belül :)
A "saját kezűleg megoldható" ötleteket azért továbbra is várom :)
Én mát többektől hallatom, hogy a kapcsoló tönkremegy...Egyébként mikkor hajtod föl az oldaltámaszt ne enged, hogy a rugó rántsa föl végállásba. A sarkaddal szépen követve finoman fel lehet hajtani indulás előtt.
Beragadhatott a kapcsoló,lenn a támasz mögött van.
Talán elég volt neki a sok trutymó ami belekerült és feladta a harcot.
Rá kéáne nézni és kitisztítani.
Utána ha még mindig gond van lehet tovább menni.
Sziasztok Banditák,
Van egy 2013-as 650s-es Banditom.
Olyan gondom van, hogy ugye van ez a bolond biztos megoldás, hogy amikor az oldal sztender ki van "nyitva", akkor leáll a motor, ha sebességbe rakod. Szégyen, nem szégyen, nekem párszor már "bekapcsolt" ez a funkció :D Ma reggel vettem észre, hogy nem működik, simán 1be rakom és el is indulok vele úgy, hogy lent van az oldal sztender. Sajnos tök hülye vagyok a műszaki részéhez, ráadásul itt vidéken normális szerelőt sem tudok.
Hol lehet a hiba forrása? Hol keressem?
Előre is köszi a segítséget/ötleteket.
Zoli
tavasszal épitkezünk itt kint, jóformán semmi kötelező előírás nincs, annyi a lényeg, hogy 18 foknál nem lehet kisebb a tető dőlésszöge...
Csak mosolyogtunk, mikor kijöttünk a Építésiügyi hivatalból :-D
addig mérd ki a kapcsolót, hogy hogy müxik...
Az biztos, hogy tavasszal lesz belőle valami. Igaz én napi rendszerességgel használom, ameddig szép az idő és nincs mínusz, de leginkább csak városon belül :)
A "saját kezűleg megoldható" ötleteket azért továbbra is várom :)
Ha a WSBK-ba jó, akkor gondolom, a sztender kapcsolót is megoldja Csabi.
[78274] Norbu: A visszajelző lámpa jól működik.
[78271] ferivagyok: Sajna a környéken nem ismerek jó szerelőt, de majd utána nézek. A kiméréshez se nem értek, se nincs műszerem hozzá :)
Egyébként wd40-et adtam neki, de nem segített :(
Esetleg valaki nem tud jó szerelőt Gyulán?
[78264] a_kupec: degonosz
Talán elég volt neki a sok trutymó ami belekerült és feladta a harcot.
Rá kéáne nézni és kitisztítani.
Utána ha még mindig gond van lehet tovább menni.
Van egy 2013-as 650s-es Banditom.
Olyan gondom van, hogy ugye van ez a bolond biztos megoldás, hogy amikor az oldal sztender ki van "nyitva", akkor leáll a motor, ha sebességbe rakod. Szégyen, nem szégyen, nekem párszor már "bekapcsolt" ez a funkció :D Ma reggel vettem észre, hogy nem működik, simán 1be rakom és el is indulok vele úgy, hogy lent van az oldal sztender. Sajnos tök hülye vagyok a műszaki részéhez, ráadásul itt vidéken normális szerelőt sem tudok.
Hol lehet a hiba forrása? Hol keressem?
Előre is köszi a segítséget/ötleteket.
Zoli