tavaj 11 feljelentésem volt ilyen kis mü köcsögögtöl ... az idén csak 4 volt nem szabadna tudnom ,de a fele a konkurenciátol jött
le szarom mindenki véleményét 2500 embernek javitom a gépét és érdekes modon mind meg van elégedve a munkámal .. hát a modorom az hagy némi kiváni valot EZ IGAZ ... de senkinek nem fogom a segit nyalni hogy nálam javitatson ..
körülötem mindig zajlik az élet ... az a baj hogy egyrészt még a saját kuncsavtjaimból is el küldöm a kurva anyába a megjátszos kis mü májereket .. vagyunk elegen a földön emberek ...
majd én ki válogatom melyik számomra a paraszt a ,a buzi , a mü köcsög . és ki az akivel jobban leszek és ki az aki pusztulsz gurulsz paraszt .. mert ugye a paraszt csak sülve jó !
szerintem ez álampolgári jogom hogy eldöntsem .. !
Olvasom a vihart, és kicsit örülök is neki. Na nem azért, mert néhányan összekapna, hanem sok véleményt megismerek. Autóban is 2.0-m van, és a következő valszeg 2.5-ös lesz. No nem azért mert csapatok, hanem mert sokkal kényelmesebb, nyugisabb. Már az 1250-es szimpibb is, de azért ne hagyjátok abba a vitát.
le szarom mindenki véleményét 2500 embernek javitom a gépét és érdekes modon mind meg van elégedve a munkámal .. hát a modorom az hagy némi kiváni valot EZ IGAZ ... de senkinek nem fogom a segit nyalni hogy nálam javitatson ..