Lenne egy kérdésem... Van itthon egy bontatlan Fuchs lengéscsillapító olaj a polcon de felhsználhatósága 2014.március 30-al lejárt. Be lehet ezt még lötyenteni a vasba? Fuchs Silkolene Pro Rsf 7,5W...
Akkor az en modszerem a helyes,ket honapnal tobbet meg nemigen allt,98%-ban teli tankkal allok meg.,ennek ellenere folyamatos hasznalatnal volt mar aprobb dugulasom,de mindig kidolgozta menet kozben.
hát látam már egy pár motort belüröl .. és az biztos valamit pakol az olajhoz .....
nekem a swift volt ilyen 200 000 km után .uj korátol xadózva mondom meg nézem már a szelep hézagokat .. 200 000 után ilőé....?
apám mind a 16 szelephézag limiten belül és a tengely mint az uj ...
Vagy csak azért tünt újnak, mert az Volt! Lehet kiszedi, mindig a 12 ezres szervízre odavitt gépekböl és az övét rakja vissza!
Mondjuk ez azért nem igaz, mert V tengely még nem Volt a kezében amit ö szerelt ki! A szelepdekli leszedésik viszont szép a bizonyítványa!
teszel te bele valamit .... te kis piszok ! azzért nincs le rakodásod
azzon is el csodálkoztam hogy mi a faszt teszel az olajba .. mikor szét dobtam a géped olyan volt benne a V tengely mint ha most csomagoltam volna ki a zsír papirból ....
de el nem árultad .. mi a faszt teszel hozzá ... te kis piszok
Kutyáék is kezdenek bulvárosodni...komolyan, fogok egy endoszkópot, és belenézek a tankomba. Szinte folyamatosan "tele" van. Általában nyakig töltve teszem le motorozás után (nem volt ez mindig így :D ) közben meg ott lötybölődik. 10 év már reprezentatív mintavétel, nem?
Ez igaz,gondoltam az a kics....tt anno nagyondrága givi x01 tórabizgere jó lessz mert nem párásodik................pedig jobban mint az RS2........de igazából maszk nélkül mind fagyos.
Nem gáz,Mindig nyomatékkulcsal esem mindennek mert törik ha húzom,MTZ-n ilyen gond nem volt.
De hogy mind a 10 M8-as simán belemenjen az aluba,
Ezek a németek semmit nem tudnak.
Egy centin kinn a menet a hf-böl.Egyszerüen kijott még anno a kiszedéskor,észre sem vettem csak tegnap amikor 5 percig tekertem kézzel és nem fogta.Maradt benne még egy centi de nem volt hosszabb csavarom itthon.
Ma lett de késön értem haza,reggel beragasztom és tőcsavar marad,anyával és nyomatékra huzom,20Nm-t csak kibir egy m8-as.Ha nem helicoloznom kell.
http://www.vonaker.hu/vonaker/...
millio egy gyártó és millio egy adalék ...
nekem a swift volt ilyen 200 000 km után .uj korátol xadózva mondom meg nézem már a szelep hézagokat .. 200 000 után ilőé....?
apám mind a 16 szelephézag limiten belül és a tengely mint az uj ...
Mondjuk ez azért nem igaz, mert V tengely még nem Volt a kezében amit ö szerelt ki! A szelepdekli leszedésik viszont szép a bizonyítványa!
azzon is el csodálkoztam hogy mi a faszt teszel az olajba .. mikor szét dobtam a géped olyan volt benne a V tengely mint ha most csomagoltam volna ki a zsír papirból ....
de el nem árultad .. mi a faszt teszel hozzá ... te kis piszok
De hogy mind a 10 M8-as simán belemenjen az aluba,
Ezek a németek semmit nem tudnak.
Ma lett de késön értem haza,reggel beragasztom és tőcsavar marad,anyával és nyomatékra huzom,20Nm-t csak kibir egy m8-as.Ha nem helicoloznom kell.