Addig míg megyek a bőrruha sem gond.
Pont ezért vettem GT air változatot.Az a sok luk igen jól hűt.
És szerencsére a várost kerülöm mint vámpír a fokhagymát.
De inkább izzadjak mint bőrhiánnyal állva aludjak.
Szintén zenész, ha annyira pokol van, ott a Grex jet bukóm. Csak abban nincs napszemüveg.
Amúgy a full beöltözés ad egy biztonság érzetet, olyankor bátrabban megy az ember. Nincs ruha, akkor felével megyek.
Sajnos nem tudok mit tenni. Amit lehet, megtettem a védelem érdekében. Van bőröm, van hálós ruhám, téli, nyári kesztyűm. Viszont a hálós ruhával ráfáztam (Shox). A belső hálós anyag annyira kellemetlen viselet, hogy az borzalom. Szúr. Muszáj alá húzni aláöltöző ruhát (így mentem pár hete Dejtárra). Hosszabb utakon így relatív elviselhető, de városban kizárt. Ömlik rólam a víz, megőrülök tőle. Intimebb téma, de nem szégyen, leírom: van egy gyenge aranyerem és ami a hátamról lefolyik, az csípi a seggemet. Pont a seggem miatt is van zselés ülésem. Ez a pokol kánikula olyan szinten rontja le a komfortérzetemet a motoron, hogy az egész motorozást teljesen tönkre vágja. Ráadásul eltereli a figyelmemet a vezetéstől, ezáltal növeli a baleset kockázatát. Kénytelen vagyok ilyenkor bevállalni a rizikót és városban marad a rendkívül óvatos tempó, maximális odafigyelés, mert tudom hogy nincs rajtam védelem. Városon kívül nem látsz pólóban, vagy csak nagyon-nagyon elvétve kis távolságon.
A rövidujjót én még megfejeltem rövidnadrággal és sportcipővel is Így is sütött a levegő. Én személy szerint inkább bevállalom a kockázatot, minthogy ne motorozzak, merthogy motoros ruhát nem húzok 38 fokban, az hó`tt ziher...
De csak ha borul. Viszont ha beöltözik ilyen időben, akkor fél órán belül meghal magától Tegnap én is átmentem pesten 2x oda-vissza pólóban. Még kesztyűt se vettem. És kurvára nem fáztam :)
Tenyleg tetszett az a gyenge vibrator, a nyakbaakasztos labrartojaval meg a repcsikhez mert fordulokorevel? En z750 nel mentem tegnap, a szekllab futomuvon kivul kene! A kawa a regi iskolajat koveti vele, 600 asmotor attetelet egy 750 be, aztan csak pislogsz, hogy megy. 6 ban meg 4800at forog 100nal :-)
Amugy 6-8 e minden evben osszejon.4 ev 40 e ez nekem sok.Szinte horror.
Most meg kapok egy viszonylag nagy osszeget a motorert.
Kesobb ahogy oregszik es gyulik benne a km egyre kevesebbet.Es az ujak csak dragulnak.
Nameg ez lesz az utolso.Tobbet nem veszek semmit.
Talan egy veglettekig lom palyagepet.
Netto 8311 eur.Az sacc 2,5 milla.plusz 27% afa mar 3,3 erre 180 regado vagyonszerzes,forgalombahelyezes.
Itthon ez 2,29+forgalombahelyezes es nem kell legalabb 100 rugo plusszt utaznom.
Pont ezért vettem GT air változatot.Az a sok luk igen jól hűt.
És szerencsére a várost kerülöm mint vámpír a fokhagymát.
De inkább izzadjak mint bőrhiánnyal állva aludjak.