Úgy van ahogy írod.Mindenképp kell 2 nyelvű adásvételi szerződést írni,azon nekem szerepelt a Km állás is.Természetesen hozhatsz párszáz Km-t futottat is de akkor a regisztrációs adóhoz még számolj hozzá 27%áfát. Szerintem az már nem bolt.
Ma szerencsem volt par km-t gurulni egy nemetbol frissen behozott Honda ntv650el,29 e kmes,full gyari,kardanos,nagyon finom kis muszer,ujabb elmennyel gazdagodtam.
Akkor 7 hónapos vagy öregebb 6200 vagy több km-es használtjárgányt érdemes keresni.
Km kikerülhető ha szerzek másik km órát kölcsön vagy rögzíti a dojcs az adásvételibe?
Már ha van olyan nekik.
Ha ennél újabbat szeretnék felejtős a kinti.
Megpróbálok összehozni valami belső sárvédő-láncvédő toldást, mely takarja a lánckereket is részben. Egyelőre így állok, faragom a hármas tömítőlemezt sablonnak. Ez még nem a végleges forma, úgy szeretném kialakítani hogy szép is legyen. Sablon majd lemezből kivágva, fényezve lesz.
Üdv mindenkinek, a mai napon beléptem a táborba egy GSF 650S K9-el.
Bújom majd a fórumot, kis megerősítést kérnék rögtön.
Esedékes lesz egy olajcsere, ha jól olvastam az ajánlásokat, akkor ezeket néztem ki:
Olaj: Motul 5100 10W40 4T 4L
Szűrő: HIFLO HF138
Ha valamit benéztem kérlek szóljatok, illetve erősítsetek meg, mert rendelem is :)
Köszöntem
Szerintem az ÁFA megfizetését nem kötik forgalomba helyezéshez, ha pedig már kint kifizetted (ott ahol a motort vetted), itthon nem kérhetik hogy újra fizesd be..
Luxemburgban pl csak 15% az általános áfakulcs. Ott mennyiért adják ezt a motort?
Kizártnak tartom hogy így ki lehessen kerülni az ÁFA megfizetését... akkor pl Porschet is mindenki pályázni venne és csak fél év után helyeztetné forgalomba.
Az ÁFÁ-t egyszer tuti meg kell fizetni.. itt csak az a kérdés, hogy hol érdemesebb.
Zoli!
Úgy nem lehet csinálni, hogy megveszed kint, majd pihenteted itthon egy ideig és közben pályán beleraksz 6000+ km-t? Majd közlöd hogy meguntad vele a pályázást és mégis forgalomba akarod helyezni. Sőt meg lehet variálni, hogy pályázni megveszi mondjuk egy ismerősöd, majd miután letelt az idő és a km eladja neked papíron.
Km kikerülhető ha szerzek másik km órát kölcsön vagy rögzíti a dojcs az adásvételibe?
Már ha van olyan nekik.
Ha ennél újabbat szeretnék felejtős a kinti.
Bújom majd a fórumot, kis megerősítést kérnék rögtön.
Esedékes lesz egy olajcsere, ha jól olvastam az ajánlásokat, akkor ezeket néztem ki:
Olaj: Motul 5100 10W40 4T 4L
Szűrő: HIFLO HF138
Ha valamit benéztem kérlek szóljatok, illetve erősítsetek meg, mert rendelem is :)
Köszöntem
Kint fene tudja.
Luxemburgban pl csak 15% az általános áfakulcs. Ott mennyiért adják ezt a motort?
Az ÁFÁ-t egyszer tuti meg kell fizetni.. itt csak az a kérdés, hogy hol érdemesebb.
Eccer kene a kupec akkorsincs.
Úgy nem lehet csinálni, hogy megveszed kint, majd pihenteted itthon egy ideig és közben pályán beleraksz 6000+ km-t? Majd közlöd hogy meguntad vele a pályázást és mégis forgalomba akarod helyezni. Sőt meg lehet variálni, hogy pályázni megveszi mondjuk egy ismerősöd, majd miután letelt az idő és a km eladja neked papíron.
(Lófaszt:)