én elfekvő készletként vettem több mindent,igy a rajta szereplő ár nem névadó,de van kölön fejem+száram is, erről meg leszedem a fehér búrát mert nekem sárga van-kell, a többit e-mailben
sikikari@citromail.hu csak írj tárgy megjelölést,mert egyébként törlöm olvasatlanul
Szerszámokat én is vettem végül, gyertyát meg a szakirodalom szerint mindig új alátéttel szerelünk és miután behajtottuk egy negyed-fél fordulatot meghúzzuk, majd kilazítjuk és 11Nm-el újrahúzzuk. Én is így csináltam, de mivel magamtól jobban meghúztam volna, így nem voltam nyugodt vagy egy évig :-)
Sziasztok! 1250-es injektoros bandit nem tartja meg az alajáratot csak melegen ,de úgy is 900as a fordulat. Hibát nem ír , injektor tisztító nem segített neki. Komolyabban nem nyúltam még bele. Valami tipp?
Ja, és látom Givi doboz. Zsír, mert a gyáriba nem fér be két sisak
Két dolog hiányzik nekem csak.
a: küllős kerék
b: A nevem a forgalmiból
Amúgy váltóasszisztens meg gyári navi is van?
Azért, mert így min 600k-t spóroltam, de inkább 800-at, miközben a jármű csak fél éves és 4e-t futott. Gyakorlatilag új.
Ha nem találtam volna ilyet, vagy drágábban, akkor jött volna az új.
Ha kinn veszek egy motort az adót nem kell befizetni csak az itteni szokásos dolgokat?
Példa német 0 Km-es bringa 9.890 EUR (Brutto)8.311 EUR (Netto)
A nettot fizetem a cégnek felpattintom a futóra itthon a regadó,forgalmi,vagyonszerzési stb?
sikikari@citromail.hu csak írj tárgy megjelölést,mert egyébként törlöm olvasatlanul
Mennyi lenne?
Két dolog hiányzik nekem csak.
a: küllős kerék
b: A nevem a forgalmiból
Amúgy váltóasszisztens meg gyári navi is van?
Aztán vigyázni rá, kell nekem majd 10 év múlva egy ilyen, kevés kilométeres, nem baj, ha dohányzó
Ha nem találtam volna ilyet, vagy drágábban, akkor jött volna az új.