Nevezzük "szóvirágnak", csak a topiktárs érti. Majdnem vettem egy ilyen "megkímélt" gépet május végén, és hát a vezérművének a csörömpölése mögött egy Ducati simán elbújhatna.
Így lett végül egy GS500-am két héttel ezelőtt. Most az okmányirodára várok, hogy végre elkészüljön az a nyomorult jogosítvány. (Még van legalább másfél hátra...)
amikor ova intetek az ujabb nagy bmw töl audiktol és mercictől ... nem hitem el hogy egy ilyen jármü fentartása 1/ év kb alaphangon 500 000 és ez csak alkatrész a 15 literes fogysztásért még a 250- 300 lo valahogy kárpotol szoval azt tudtam hogy motort ujat nem szabad venni minél ujabb annál szarabb .. de hogy több tiz millios autok havi szinten produkálják a hibákat ,ezt nem hitem volna ...
No meg a tesztelők annyit mondtak hogy inkább a 3,2 szívó mint a kisebb turbó motor. Fogasztás a szívónak kevesebb mint a turbós és nincs turbó felújítás és egyéb nyűgök, ráadásul a nagy cm3 motor kisebb fordulaton megy, széthajthatatlanul túlméretezett.
400 ért egy olyan gixerre én is elkezdek gyűjteni. Most van egy projektem. Nemsoká kész a robogóm. Eladom, pénz beforgat télen egy másikba, és addig forgatom, míg lesz egy sportmotorom :D De az én szívem csörömpölős ducatit akar...
Mentem egy 1.8T-vel nemrég. Azon kívül, hogy csajok nézegettek befele, semmi érdemlegeset nem tudok elmondani arról az autóról, max annyit, hogy baromi szűk, valamint körforgóban gázelvétre dobja a segg ét megfelelően szűk ív és nagy fordulat esetén.
Huhh 33.-as.
Megkoptak a kamaszkori emlekek.
De jo hogy azota se hagyok teret az ilyen csabitasnak.
Az ilyen almok eleg nagy penztemetok szoktak lenni.
probálnán szeliden optikázni .. de mindenkép a gyári állapot lenne az irány ..... .. szerintem ez az oldskul - nak egyre nagyobb a kultusza ugy a USÁban mint az oroszoknál a japánoknál pedig egész iparág foglalkozik evvel ..
Nna, akkor benéztem. Ettől függetlenül kéne bármelyik. Beleégett a retinámba a formája. `93-ban az egyik Autó-Motorban volt egy fotókkal bőven illusztrált cikk - azóta tetszik
Így lett végül egy GS500-am két héttel ezelőtt. Most az okmányirodára várok, hogy végre elkészüljön az a nyomorult jogosítvány. (Még van legalább másfél hátra...)