"Ezer" dolog lehet a gond..... Túl sokat kap ha kormos a gyertya, de diagnózist felállítani ennyi információból nem lehet! Doki sem tudja mi a bajod ha a telefonba annyit mondassz hogy fáj a hasad... taschner service keress rá! Ha meg nem értessz hozzá jobb ha nem "mókolgatsz" mert az lesz hosszútávon az igazán drága..
Azért örök pesszimista vagyok, szal úgy vagyok vele,, hogy amig nincs itthon a motor, addig nem nyugszom meg! :D
Javítsák, fussanak újabb kört vele, aztán szóljanak, ha ok, megnézzük! :)
Sziasztok!
Olyan probléma lenne (Bandit 250) nagyobb fordulatnál kihagy az egyik henger, alapjáraton és úgy 6000-es fordulatig megy mind a 4 henger.
A gyertyát kiszedtem kokszos volt és anyag is bőven volt rajta, de csinált ilyet kb 2000km-rrel ezelőtt is. A gyertyát akkor is kicseréltem és csak ennyit ment el vele, ami szerintem nem normális dolog! De úgyanaz a henger a ludas most is ami korábban volt. Lehet nemártana egy karbi szinkron, vagy csak szétszedni őket kipucolni? Nem mit lenne érdemes csinálni, ebben kérném a tanácsotokat. Köszönöm szépen!
örülök hogy ki jött a baja ...... tehát igazam volt ... én mondjuk ha felmerül ilyen jelados dolog a sufni tuningomba akár -10 fokos hidegben is ki hajtom belöle rá szoktam kötni a müszert azt agy neki + van rajta olaj hömérséklet jeladó 130 foknál tovább nem melegitem de a kipuk izzanak
Inkább úgy akartam fogalmazni, hogy apróbb javítgatásokat eszközlünk.
A himba csapágy kicsit kopott, de még lehet vele menni. Azt intézünk rá újat télen, meg kap új kormányt, mert a bukás miatt minimális törés van a mostaniban. Az filléres tétel. Meg esztergáltatunk szép súlyokat a végeire, mert most csak ilyen alu játék van rajta. Szal a kormàny már most sem gyári, annak mind1. Aztán annyi.
Köszi, ez rendes tőled! Majd igyekszem okosan hajtani, vigyázni rá!
Költeni való mindig lesz, azzal tisztába vagyok! Alapba úgy vettem, hogy télen még a zsebembe kell nyúlni pl 2 új gumiért, meg itt-ott még "csinosítjuk"...
Ma meghajtották a vasat, előjött a gondja:
Több, mint 300 Ohm-ot mértek a főtengely jeladón, szal úgy tűnik megvan a bűnös. Jövő héten kapja az új jeladókat, és megyünk érte.
A szerződést gondolom átdatáljuk...
Gratula a távdiagnózishoz, és még1x köszi!
P.S.: Mégis van fotó, ha esetleg valaki még jól meg akarja mondani a véleményét róla! :D
Tényleg 8 napja van az eladónak és 15 a vevőnek. Nekem ez új, és mondjuk nem is látom benne a logikát, de ha így van hát így van. Szerintem a legtöbb eladó be sem jelenti, és sokan azt sem tudják hogy kellene. Most már kíváncsi vagyok mi lesz ennek a kisbanditnak a sorsa.
Amugy nincs nagy baj......ha mem a lenöanyag ég a gyertyára.