Autoban nagyon igenytelen vagyok. A kovetkezotol csak annyit varok, legyen nagyon tagas, magas, egy terben legyek a csomagjaimmal, es suttogos csendben vigye hegyen volgyon a 160at.
A küzdelem.....van akinek ez bejön van akinek nem......nekem volt mindkettő és mikor elbuktam a legjobb gépemet (béka) és abból kellett főzni ami maradt akkor amint lehetőségem lett rá újra a küzdőgépet választottam.....jó volt a béka simasága, ereje és minden más benne, de azért mégis.....
csakis abból jönne ki kettő viszonylag jó állapotú .... na de hova tenném ? most is lötyög a műhelybe meg előtte 2 krossz 1 atv 2 nagytestű robesz egy kissebb meg 2 nagymotor a banditon kívül .... na meg a DR-en meg a SR2 kívül ... ami a kertbe lötyög nem beszélek lassan több van mint tulipán
és utána veszek 2 gixxert belőle ? egyet hétköznapra egyet hétvégére ? túl erős lenne az nekem meg úgy nem tudnám a sportmocikások vérét szívni hogy a bütyök naked lehagy
Mi adja a jellegét/életét? A folytonos rezonálás? Egyenletlen járás? Ahogy érzed, kinek a pap, kinek a paplak, de nekem nagyon jó ez sima, nem rángatós, szép lapos nyomatékgörbe
Ez a multistrad hasonló nekem.
Bejön simán.
Simán elképzelem magam rajta.
Ez új.