Akkor az enyém relative keveset fogyaszt. 2.9. OHV vegyes fogyasztása 12.5, nagypapásan 80 km/h-val Bp-Veszprém-Bp 8.6, ja és természetesen autómata váltós. Belvárosba meg nem megyek vele, ott 14-15 is összejönne...
Amúgy meg klíma, tempomat, hátsókerékhajtás+speer difi... Szeretem...
Van itt valaki akinek esetleg gyári hátsódoboza van és ahhoz hasonló Kappa oldaldobozai? Kellene egy-két kép, hogy hogyan lehetne megoldani az oldaldobozok rögzítését a gyári konzolhoz.
tudod mint a Rejtő könyvben mikor Piszkos Fred visszamegy a kocsmába a kagylónyelű késéért amit valakinek a hátában felejtett aztán közös megegyezés után dugott helyette egy másikat hogy el ne vérezzen a mókus
Persze pici lukhoz jó lehet a defekt spray,de nagyobbhoz szart sem ér! Vegyél inkább egy készletet 5-6 ezer forintért,hidd el megéri! Én már csak tudom....
A defekt spraydet fel is dughatnád ha nagyobb likat kapnál! Tapasztalatból mondom! Azóta van defekt javító készlet a dobozomban mindig! Három sűrített levegős patronnal,stb,stb!
Azért arra kíváncsi lennék,hogy mondjuk bivalybasznád közelében a préri közepén vajon mit csinálnál ha kapnál egy defektet? Ugyanis csak a kukacos defekt javító készlettel tudnád megoldani!
Van esetleg valakinek egy eladó jobb első lábtartó konzolja 1200S Bandithoz? ('95-'00 évjárat)
Előre is köszönöm!
Van pár motoros a Scorpio forumosok között. Nem kombi volt véletlenül?
Amúgy meg klíma, tempomat, hátsókerékhajtás+speer difi... Szeretem...
Van itt valaki akinek esetleg gyári hátsódoboza van és ahhoz hasonló Kappa oldaldobozai? Kellene egy-két kép, hogy hogyan lehetne megoldani az oldaldobozok rögzítését a gyári konzolhoz.
http://velvet.hu/blogok/helysz...
A defekt spraydet fel is dughatnád ha nagyobb likat kapnál! Tapasztalatból mondom! Azóta van defekt javító készlet a dobozomban mindig! Három sűrített levegős patronnal,stb,stb!
Azért arra kíváncsi lennék,hogy mondjuk bivalybasznád közelében a préri közepén vajon mit csinálnál ha kapnál egy defektet? Ugyanis csak a kukacos defekt javító készlettel tudnád megoldani!
pár nap az átfutás
Jó hogy szóltál, Csíksomolyó előtt veszek egy újat!