Meg itt jön be, hogy biztos, hogy ez az eredeti kereke-meghajtása, vagy már háromszor cserélték a 22 év alatt az elejét, arra amit éppen találtak a konténerben...
Olyan kérdésem lenne, hogy a motoromban elkopott az a műanyag fogaskerék ami a spirált hajtja. Sajnos így nem működik a kilóméterórám :(. Motorradban érdeklődtem utána, de ők csak komplett készletben árulnak ilyet 25 ezer forintért. Merre lenne érdemes keressek ilyen alkatrészért? Továbbá meg lehet-e ezt venni külön vagy csak így egyben drága pénzért?
92-es 250-es banditom van.
Nem tettem még fel képet az új ülésemről,ami fent van azt még hever alakította át.A mostani hímzett,szélesített,az utasnak magasított az eleje, zselés, a zselé fölött vízzáró réteg,csúzsásmentes-jóval erősebb huzat mint a gyári stb,..55 nála egy ilyen dupla zselés . Nagyon jó lett,TÖKÉLETES szinte csak hosszútávon megyek.
Elvileg.
Egy harmadik félével lett jó.
Ezekbe elvileg ez van
ha ez a te géped...
Ricsi bontó
Olyan kérdésem lenne, hogy a motoromban elkopott az a műanyag fogaskerék ami a spirált hajtja. Sajnos így nem működik a kilóméterórám :(. Motorradban érdeklődtem utána, de ők csak komplett készletben árulnak ilyet 25 ezer forintért. Merre lenne érdemes keressek ilyen alkatrészért? Továbbá meg lehet-e ezt venni külön vagy csak így egyben drága pénzért?
92-es 250-es banditom van.
Várom válaszotok!
Ádám
A GSX650F melyik részét nem értetted?
Suzuki GSX600F (2000)
Kawasaki Z750S (2006)
Keeway Exceed 200 (2004)
magyar nyelvű kézikönyv.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Es mennyivel kevesebb a fogyasztasa tole a motornak?