Akkor durván 7200 jó magyar forint ha jól számolok a kettő... Viszont ahová való, onnan nagyon hiányzik, kenyérbélből mégsem gyúrhatok, tehát kell. Méghozzá 2db mert ez miatt nincs kedvem megint szétkapni a vasat.
Skacok, most én is kérdeznék. Lecserélem a fék és kuplungolajat (DOT 4). Érdemes venni drágábbat, vagy csak lehúzás és tökéletes bármilyen DOT 4-es? Csak mert van már 800Ft/0,5 L meg van 3000-ért is.
Szétkaptam a karbisort, kipucoltam, kifújtam sűrített levegővel, "O"-gyűrűket kicseréltem, már csak egy kérdésem van, a keverékcsavart hány fordulatra kell nyitni? Három és félre voltak, az jó?
Köszi, de egyenlőre megvárom mit tud lépni Zöldi kolléga az ügyben. De valami expressz megoldás kellene mert most áll a projekt...
Szép hétvégét mindenkinek, megyek tovább fürdőzni a benzingőzbe, remélem nem találok több elporladt gumialkatrészt!
Amikor a motorokon a tulfolyorendszerek hianyosak es a benya ratud folyni hiba eseten a kipufogora, akkor a nagytudasu embereket siman lehetne kuldeni a sittre emberolesi kisertert. Jo olvasni, hogy itt a topikbol kapasbol tobb ember is alapos preciz faradozassal vigyaz ra, hogy szakszeruen mukodjon.
Ahol egy motornal a tank megbontasa nelkul lathato ott is sajnos siman megkapja a muszakit, de a km ora fnykezes, 530ft matrica meg 1200ft adatlap dij az kurvafontos sajnos....
Bocsi, hogy kijott belolem, de ugyerzem egysegesen egy dicseretet megerdeltek, hogy foglalkoztok a tulfolyo kerdessel is.
Akkor kossem ossze a karbik felett, es engedjem le a blokk ala?
Lehet, hogy a csovek hianya miatt van alltalanos benzinszag a moci korul?
Mert folyas sehol nincs, csak szag.
Es sokallom a benzin fogyasat, ugy, hogy nem is megyek vele.
Csap elzarva, nem ereszt.
A nyitasahoz a vakuumot a jobb elso karbirol kapja, a tobbi karbin az a csonk gumikupakos.
Ezek az osszekoto baszasok vannak csak szabadon.
Az első,a negyedik,és a hetedik helyre figyeljetek.
ott az euros arat 300-zal szorozva megkapod a kb magyar listaarat. Ha an az egomi raktarban, szerdan Nalad lehet.
Szép hétvégét mindenkinek, megyek tovább fürdőzni a benzingőzbe, remélem nem találok több elporladt gumialkatrészt!
Ahol egy motornal a tank megbontasa nelkul lathato ott is sajnos siman megkapja a muszakit, de a km ora fnykezes, 530ft matrica meg 1200ft adatlap dij az kurvafontos sajnos....
Bocsi, hogy kijott belolem, de ugyerzem egysegesen egy dicseretet megerdeltek, hogy foglalkoztok a tulfolyo kerdessel is.
https://www.facebook.com/media...
1-2 ... 3-4 közt az össze kötö sem volt rajta és mind két T elág cserélni kellet
Sokan azt sem tudják minek amotora ez azt hiszik egy sima tul folyó
Csak kicsit drágán adják itthon...
Lehet, hogy a csovek hianya miatt van alltalanos benzinszag a moci korul?
Mert folyas sehol nincs, csak szag.
Es sokallom a benzin fogyasat, ugy, hogy nem is megyek vele.
Csap elzarva, nem ereszt.
A nyitasahoz a vakuumot a jobb elso karbirol kapja, a tobbi karbin az a csonk gumikupakos.
Ezek az osszekoto baszasok vannak csak szabadon.
Nem Te vagy az elso, akinek elporlik.