nem nem nem ........... ez a szerkezet arra szolgál hogy ha fel borul a motor akkor le álljon meg szünjön a benzinelátás ............................ felfele kel elvezetni min 4-5 cm re a cv tetök felet és ugy vissza hajtani rá egy t elágazást és le vezetni a block oldalához a többi csöhöz
Kolegak!
Gondban vagyok.
Az 1-2 es a 3-4 karbi kozott talaltam egy valamit.
Mi ez? mire jo? nem baj, hogy szabadon van?
a karbik kozott van valami tengely, korbe lehet forgatni.
MI EZ?
en nem tennem.
vodor meleg viz, egy automoso kefe, a vizbe mosogatoszer, azt kesz.
utana egy jo nagy szivaccsal tisztavizzel oblites, es kesz.
esetleg mikroszalas torlokendo ;-);-);-)
magam reszerol a fentit csinalom, ha extra dzsuvas, ha nem, akkor motul washnwax szaraz tisztito.
Nnna. Sikerült ma közel 80 kilométert motoroznom esőben. Tavaszban indultam, őszben érkeztem.
A motor tiszta kotvány lett, kérdésem mennyire érzékeny a gőzberetvára a masina? Nyilván a tank alá nem nyomatom be ezerrel, de van egyéb kimondottan érzékeny rész ezeken a Banditákon, vagy bátran moshatom?
Egyébiránt a Michelin Pilot Road teljesen jól vizsgázott, persze nyilván ésszel mentem, de azért próbálgattam, nem tűnt karesznak a tapadás. Thanks Zöldi!
http://www.bike-parts-suz.com/...
vagyakkormivan?
na jo, varok turelmesen a robbantottra.
(nemsokara lesz ekezetes billentyuzetem)
Gondban vagyok.
Az 1-2 es a 3-4 karbi kozott talaltam egy valamit.
Mi ez? mire jo? nem baj, hogy szabadon van?
a karbik kozott van valami tengely, korbe lehet forgatni.
MI EZ?
kipuf 0,18-0,23
Ezek jó értékek? Ha 0,12-re és 0,20-re állítom az jó?
vodor meleg viz, egy automoso kefe, a vizbe mosogatoszer, azt kesz.
utana egy jo nagy szivaccsal tisztavizzel oblites, es kesz.
esetleg mikroszalas torlokendo ;-);-);-)
magam reszerol a fentit csinalom, ha extra dzsuvas, ha nem, akkor motul washnwax szaraz tisztito.
Nnna. Sikerült ma közel 80 kilométert motoroznom esőben. Tavaszban indultam, őszben érkeztem.
A motor tiszta kotvány lett, kérdésem mennyire érzékeny a gőzberetvára a masina? Nyilván a tank alá nem nyomatom be ezerrel, de van egyéb kimondottan érzékeny rész ezeken a Banditákon, vagy bátran moshatom?
Egyébiránt a Michelin Pilot Road teljesen jól vizsgázott, persze nyilván ésszel mentem, de azért próbálgattam, nem tűnt karesznak a tapadás. Thanks Zöldi!
Üdv. Néktek!
Mert mint a lányok, csak a pofázás, a pofázás
Még egy ilyen szerszám kell...
A blokk felújítását tolom magam előtt, nagy levegőt kell előtte vennem...