Hali mindenkinek.
A Bandita750 ujra hianytalan kezifekkarral pompazik.
Koszonet Zöldi motorostarsunknak.
Elozmeny: a garazsban felboritottam a mocit, ugy, hogy rajta sem ultem.
Kezifekkar letort.
Itt a forumon Zoldi ajanlotta fel, hogy kuld egyet, igen korrekt feltetelekkel. Cucc megjott, szemre odaprobalva fasza.
Zoldi kerdese: jo? Valasz: jaja. Zoldi: akkor az ezerkettes munkahengere van fent a 750-en. En: segg osszeszorul-ilyet is kell nezni? Irany a moci, tizeskulcsimbuszkulcscsavarhuzoleszerelesmegkonnyebbultsohaj.
Szoval koszi megegyszer Zoldinek.
Hétvégén szétkapom már eldöntöttem,van benne majdnem 45e és még nem szedtem szét. .Lehegeszteni mégse jó,mert xar utak vannak erre felé és rázna kissé.
Nem, de korosodni fog, két évig ugye mindenképp megmarad, de ha úgy hozza a jó sors akkor lecserélném egy békára vagy nagybandira....addigra lesznek már elérhető áron is... ...most láttam békát 2 milláért igen szépet, igaz azokat valahogy nem hajtják szanaszét, nem egy túra gép bár én arra használtam.
Nem kell résen lenni, majd ha kész a weboldal frissítése, akkor úgy is beírom ide..:-) Remélem a motorkiállításra (márc. közepe) elkészül, ha már elkérnek érte 5 kilót..
A Bandita750 ujra hianytalan kezifekkarral pompazik.
Koszonet Zöldi motorostarsunknak.
Elozmeny: a garazsban felboritottam a mocit, ugy, hogy rajta sem ultem.
Kezifekkar letort.
Itt a forumon Zoldi ajanlotta fel, hogy kuld egyet, igen korrekt feltetelekkel. Cucc megjott, szemre odaprobalva fasza.
Zoldi kerdese: jo? Valasz: jaja. Zoldi: akkor az ezerkettes munkahengere van fent a 750-en. En: segg osszeszorul-ilyet is kell nezni? Irany a moci, tizeskulcsimbuszkulcscsavarhuzoleszerelesmegkonnyebbultsohaj.
Szoval koszi megegyszer Zoldinek.