Akkor meg kell probalnom, a pr-t kopasjelzore tettem 14 ezer alatt, ebben volt 4000 km ketszemelyes ausztria, par ketszemelyes tatra, a tobbi varos meg szolo szerpentin. Es nagyon buszke vagyok, a szele fogyott el elobb XD XD XD
Nem kétséges, hogy a Road2-nek jó a futásteljesítménye, nekem is
volt a Banditon Road2 jó tapasztalattal, az alapaján vettünk a család
egy sportosabb túragépére is, de sajnos rettentő rossz azon a gépen.
Alattomosan viselkedik, egyszerűen sz@r.
Ha nem 170-est vettünk volna rá, akkor átcserélném a Banditra, azon lábtartóig elmegy...
Igaz....viszont a saját tapasztalatom,hogy a Dunlop Roadsmart 2ct-vel 26e km-t mentem,most pedig Michellin Pilot Road 2ct van fent,amivel szintén nagyon meg vagyok elégedve!
Azt írták, hogy minden motorra érvényes az ajánlat - kiváncsi lettem volna, milyen arcot vágnak, ha odaállítok 1100XX-szel, aminek a Dual-CBS fék miatt 10 szakasz fékcsőből áll a rendszere
Nézd meg a számokat.
Az első és az utolsó között nincs 10%. Ráadásul ilyen gumitesztet motorral szvsz nagyon nehéz objektíven megcsinálni.
Számomra ez azt támasztja alá, amit eddig is mondtam: ma már rossz gumit ezek közül nem kapsz, ha akarsz, akkor se.
Azt kell venni, ami a legolcsóbb.
Csatlakoznék.
Van?
volt a Banditon Road2 jó tapasztalattal, az alapaján vettünk a család
egy sportosabb túragépére is, de sajnos rettentő rossz azon a gépen.
Alattomosan viselkedik, egyszerűen sz@r.
Ha nem 170-est vettünk volna rá, akkor átcserélném a Banditra, azon lábtartóig elmegy...
kenyer@citromail.hu
Igaz....viszont a saját tapasztalatom,hogy a Dunlop Roadsmart 2ct-vel 26e km-t mentem,most pedig Michellin Pilot Road 2ct van fent,amivel szintén nagyon meg vagyok elégedve!
Azt írták, hogy minden motorra érvényes az ajánlat - kiváncsi lettem volna, milyen arcot vágnak, ha odaállítok 1100XX-szel, aminek a Dual-CBS fék miatt 10 szakasz fékcsőből áll a rendszere
Az első és az utolsó között nincs 10%. Ráadásul ilyen gumitesztet motorral szvsz nagyon nehéz objektíven megcsinálni.
Számomra ez azt támasztja alá, amit eddig is mondtam: ma már rossz gumit ezek közül nem kapsz, ha akarsz, akkor se.
Azt kell venni, ami a legolcsóbb.