Régóta van egy RD32II-es kamerám.1080-as HD.
Vízálló és kocsiban elmegy a hangja is szódával amit felvesz.
Van folyamatos felvétel és törlés funkció.
Lehet tapadókorongos tartót venni hozzá.
A biciklikormányos része gagyi.Szóval motorra csak fenntartásokkal.
Azt a pízt megéri amibe került.
Be lehet azóta vannak már jobbak is.
25 és 18 körül jött ki előre-hátra.
A hátsót Feb. 12-ei szállítással igazolták vissza, még gyártás alatt van.
Pirosakat rendeltem rozsdamentes fittingekkel (ugye a szín és a fitting is változtat az áron).
Hát igen..... Ezeket egyszer összerakják utána nem lehet megbontani hollander és roppantógyűrű csere nélkül. És a csövet is megkockáztatom hogy csere. De mint tudjuk hülyék ellen nincs orvosság....
sárgaréz vas vagy alu szokott lenni nemtudom neked mi számít silánynak .... ki tudja hanyadjára lett visszatéve ki és hogy húzta meg van belül egy egyszerhasználatos roppantógyűrű már láttam olyat hogy kinyitották és visszarakták és vagy szivárog vagy nem
"Összerakós" volt nekem is, azzal vettem a motort. A hollander szétrepedt rajta és elengedte a csövet a fitting. Szerencsére csak a hátsó féknél volt és időben észrevettem...
Most hátul széria gumicső van, elől meg TÜV-ös fémhálós.
.....de az előző mocimon az "összerakósat" használtam, azzal sem volt semmi gondom. Azt a Motoroazisban vettem.... Célszerűbb a bevonatos fékcső, mert könnyebb puceválni nem rakódik bele a dzsuva.
(Vasárnap este megfutotta a 200-at a német pályán óra szerint, de nem kínoztam soká).
Vízálló és kocsiban elmegy a hangja is szódával amit felvesz.
Van folyamatos felvétel és törlés funkció.
Lehet tapadókorongos tartót venni hozzá.
A biciklikormányos része gagyi.Szóval motorra csak fenntartásokkal.
Azt a pízt megéri amibe került.
Be lehet azóta vannak már jobbak is.
Autóba menetrögzítő kamerának tudtok ajánlani valamit, vagy mik kiválasztás szempontjai?
Köszi előre is.
István
pakkod uton, koszi!
A hátsót Feb. 12-ei szállítással igazolták vissza, még gyártás alatt van.
Pirosakat rendeltem rozsdamentes fittingekkel (ugye a szín és a fitting is változtat az áron).
Még nem teszteltem, de látszólag nagyon profinak tűnik.
Szelidi tó és a szakmári motoros tali!
Most hátul széria gumicső van, elől meg TÜV-ös fémhálós.
Nekem bejött. Komplett szettet rendeltem tőlük, kuplunggal együtt.