de pont az adja a legjobban meghamisithato erdmenyt, hogy kb viszonyszamokkal miket szorzol vissza. Ami tipusonkent kulonbozik. Csak az a valos teljseitmeny, ami a hatsokereken jelentkezik. Lasd 115 lovas boxerek kontra 98 loeros bandit. Barmikor odallok mellejuk gyorsulni es nyomatekrugalassagi menetre is, egy 20 kiloval nehezebb motorral.
Hacsak nem az új rendszámfelismerős számítógépes tolvajvadász stb. kamerával néznek. Nekem nemrég mondták meg 5000-ért, hogy lejárt a műszakim. Szirénázva jöttek utánam. Csodálkoztam, hogy 65 km/h-ért. Kidobta a gép a lejárt műszakit.
Montenegró nagyon szép hely! Rengeteg látnivalóval.A kotori öböl és környéke,a Tara völgy,és a tengerpart tuti! Budva mozgalmas,olyan nagyjából,mint Siófok,viszont én Bár-ban szeretek megszállni,mert nyugisabb! Lefele Szerbián keresztül nyugodtan mehettek,a sebességre azért figyeljetek,sok helyen mérnek! Azárak nagyjából a horvát 60-70%-a.
Ad 1: kb.5 éve nem állított meg rendőr! Ad 2: Szerbiában meg akartak állítani csak nem álltam meg! Ad 3:Itt sem fogok,inkább visszafordulok,stb,stb! Ad 4: Ritkán kezdik el firtatni,hogy a motor ki van-e jelentve vagy sem! Legalábbis például autóval megállítás során még sosem nézték,hogy mi újság! Jogsi,forgalmi rendben oszt góóóóóóóóó!
A kútjel villogásra nem is reagálok.
Ha az elkezd villogni, még simán lehet vele menni 80-100 km-t.
Ha már a kis kocka is villog a kútjellel, akkor szoktam odafigyelni, hogy 20-30 km-en belül tankoljak.
Tolni még soha nem toltam!
Keréken mérve, de átszámolva főtengelyen mért adatra. A névleges teljesítmény adatokat mindig a főtengelyen mérve adják meg. Erre van valamilyen átszámítás, hogy ha keréken mérsz, akkor az mennyi a főtengelyen. Ago számolta át, így a kapott érték összevethető a bömbivel
Én még soha nem tankoltam 16 liternél többet, ha elkezd villogni a kútjel, záros határidőn belül megyek a kútra. Az a 3-4 liter már nagyon az alja, nem szeretem kiszámítani. Toligálni meg azt a 260 kilós dögöt...
www.darazsgarazs.hu
Montenegró nagyon szép hely! Rengeteg látnivalóval.A kotori öböl és környéke,a Tara völgy,és a tengerpart tuti! Budva mozgalmas,olyan nagyjából,mint Siófok,viszont én Bár-ban szeretek megszállni,mert nyugisabb! Lefele Szerbián keresztül nyugodtan mehettek,a sebességre azért figyeljetek,sok helyen mérnek! Azárak nagyjából a horvát 60-70%-a.
Ad 1: kb.5 éve nem állított meg rendőr! Ad 2: Szerbiában meg akartak állítani csak nem álltam meg! Ad 3:Itt sem fogok,inkább visszafordulok,stb,stb! Ad 4: Ritkán kezdik el firtatni,hogy a motor ki van-e jelentve vagy sem! Legalábbis például autóval megállítás során még sosem nézték,hogy mi újság! Jogsi,forgalmi rendben oszt góóóóóóóóó!
www.darazsgarazs.hu
Ha az elkezd villogni, még simán lehet vele menni 80-100 km-t.
Ha már a kis kocka is villog a kútjellel, akkor szoktam odafigyelni, hogy 20-30 km-en belül tankoljak.
Tolni még soha nem toltam!
Barkitol tapasztalatot szivesen vennek. Utvonal/szallas/ latnivalok stb.
a bimbi mindig fotengelyen adja meg