Mi van barátom?:-))) Kitart még a multkori utalásom?
No a risztó?
Mivel 24 hónap gari van rá, igy azt a szakemberre bíztam (és amugy is meg lettem fenyegetve, hogy nehogy hozzányúljak:-))))
Alap eset......
Megveszed a riasztót.......én kaptam hozzá egy beszerelési kuppont.........vagyis ingyenes volt.....(gondolom persze ez plusz pénz volt a srácoknak)
Az egész művelet 2 órán keresztül tartott..........A szerelő srác nyomta rendesen, látszik, hogy nagyon vágja.............közben meg el-eldumáltunk.
ÉN a Hegyi és Társa Biztonságtechnika céget CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Rendesek, kedvesek, segítőkészek, gyorsak, pontosak - és mikor megvagy, akkor se küldenek el a francba - lásd a főnök segített telefonon az előbb is.........
Szóval bent van...........azt nem tudom mit hova kötött.........de amugy házilag is megoldható, max nem olyan szépen. (csak ha van humorod elrejtegetni a kábelt)
Mit tud?
Alapesetben amit eddig tapasztaltam:
bekapcsolod............ villog egy LED (ezt oda rakják ahova kéred)
Csippan párat..........
- Mint írom egy lenge szél bekapcsolta.........szóval igencsak érzékeny a mozgásérzékelője..........
- Van benne hangos és halk riasztás
- pánik mód
- Lopásgátlás..........vagyis ha le is nyúlják a gépet, akkor a távirányitóval leállíthatod a gépet amig a rádióadás él....
- ugrókódos rendszer
- automata élesedés ha kikapcsolás után 15sec-en belül nem inditasz
meg a rák se tudja mi.......
Mindjárt bescannelem a leírást............
Kérdeztem, hogy ez és a Santinel 1100 közt mi a különbség (egy 10es biztos)...
A szerelő srác nem mondott rosszat a Sentinelről, de szerinte ezzel jobban jártam (amugy majdnem ugyan az.......)
Fotok nem készültek, hiszen marha lennék kitenni az oldalra hogy mi-hol megy, fut...........
Ez nagyon pöpec. Igazán rendes barátaid vannak. Mennyi egy szerű vagy bonyolult a bszerelése egy ilyen riasztónak. Ha lesz időd pár sorban leírhatnád és ahogy téged megismertelek fotókkal is illusztrálhatnád a beszerelést. Ja , még a funkcióiról is írhatnál pár sort.Üdv : Szabi
Ui. Boldog szülinapot
MA.......a mai napon! reggel 6:00-kor végeztem a melóban (éjszakáés voltam)
A melóból egyenesen mentem fel a XVI.kerbe, mert hétvégén a banda meglepet és csináltak nekem egy igazi meglepetés szülinapi bulit......
Ajándékba pedig kaptam tölük egy riasztót.....(ILYET)
10-kor végeztem....... Irány Százhalombatta.............
1 órája értem haza..........és mivel eddig kb 10x jelzett csak úgy be a riasztó (picit fúj a szél!) így telefonos támogatással felnyomtam az érzékelőt egy kicsit......(4 fokozatban lehet állítani az érzékenységet. Gyárilag az 1-esbe van......most feltettem 2-esbe, de eddig úgy néz ki hogy jó, mert nem jelez be a szélre)
Szóval a gép kb 20 perce megy, amiből a gépelés elvett már vagy 12-öt:-)
Szóval nem ülök itt......csak a fontosabb weboldalakat megjegyzem.............és ime......van értelme, hiszen könyedén írom meg.....nem kell már újra keresgélni:-))))
Itt menj a SUZUKIRA és utána a 6. oldal aljától vannak a Banditok.....
Az első ez: 1077-CU 49cm
Azt vannak még ilyenek:
1077-HI - 47cm
Ezek 1200-esre valók!
1250-re?
8. oldal
2193-CU = 49cm
2193-HI = 47cm
K7-esre itt például nem is ír csak 34, 38, 35.5, 40, 37 cm-eseket
A kérdés............
Az hogy K7 - az jelent valamit a fejidomban?
Legalábbis Dzsokinak ugyebár régebbi mocija van K6-os, de nem láttok különbséget.......ergo a régebbi is jó lehet bele?
Ha minden kötél szakad?
Akor www.szatuna.hu
Lemész, megbeszéled és legyártatod velük.........
Szia,ezt hol találtad? kerestem az oldalukon,de csak 40cm-est dobott ki.Kérdeztem a magyar forgalmazót,de ők is csak 40cm-est tudnak.Ez amit néztél ez 1250S-re van tuti?Annak pont jó lenne a magassága pedig...
Hát igazándiból ilyen 420-450 körül nézelődtem,de azért mondtam,hogy a Tiéd túl jó,meg túl szép nekem Ezért nem is akartam rá itt ajánlatokat tenni,mert a tiéd simán ér annyit,amennyibe hirdeted
Hmm...hát szép darab,nagyon tetszik. De megmondom őszintén,hogy én kisebb költségkeretből nézelődtem. És most nem akarok nevetséges alkukba bocsájtkozni.
Attól függ milyen erős a cső.
A GSX gyári bukócsöve papírvékony. Szerintem nem sok sz@rt ér, max eldőlésre lehet jó, de szerintem már attól is deformálódna.
Hali mindenkinek!
Új motor vásárlása van kilátásban és az egyik típus,ami szóbajöhet az a bandit. Ha valakinek van olyan 250-es vagy 400-as,amit hajlandó lenne áruba bocsájtani,akkor bátran közölje ezt velem .
Na mindenkinek jó motorozást!
Üdv:Bandy
És ha a bukógomba a blokkhoz van rögzítve?
Eddigi tapasztalatok alapján ez a legjobb megoldás...
Ha törik, akkor a gomba konzolja törik (nem a blokk)
Csavarni nem fogja a vázat...
Néhány gondolat, saját véleményem a témáról.
A bukógomba jó dolog. Hasznos dolog. Lehet...
Amikor jó szolgálatot tesz:
* Áll a motor majd eldől (pl. oldaltámasz megsüllyed).
* Megállsz, de nem ér le rendesen vagy kicsúszik a lábad és eldőlsz.
* Lassan mész, hirtelen akadály kikerülése közben eldőlsz, elcsúszol.
* Minden más, ahol a motor csak eldől vagy rövid csúszás után megáll.
Amikor inkább árthat:
* Bármilyen olyan viszonyleg nagy sebességű csúszás, ahol elakadhat.
* Ha már elakad, de nem törik le pl. a fej (ettől deformálódik a váz)."
ha el akarsz esni,ne vedd meg
viszont mástól kérdezem h ezekre nem lehet bukogombát?valamiért én nem vagyok kibékülve a bukocsővel,hátha leér 1 kanyarban
Amugy itt egy vidi a Sentinelről.....
No az enyém is ugyan ezeket tudja...........plusz a letiltást
http://riasztos.hu/kepek/Senti...
Imádom őket:-) Pedig utálom a meglepetéseket:-)
No a risztó?
Mivel 24 hónap gari van rá, igy azt a szakemberre bíztam (és amugy is meg lettem fenyegetve, hogy nehogy hozzányúljak:-))))
Alap eset......
Megveszed a riasztót.......én kaptam hozzá egy beszerelési kuppont.........vagyis ingyenes volt.....(gondolom persze ez plusz pénz volt a srácoknak)
Az egész művelet 2 órán keresztül tartott..........A szerelő srác nyomta rendesen, látszik, hogy nagyon vágja.............közben meg el-eldumáltunk.
ÉN a Hegyi és Társa Biztonságtechnika céget CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Rendesek, kedvesek, segítőkészek, gyorsak, pontosak - és mikor megvagy, akkor se küldenek el a francba - lásd a főnök segített telefonon az előbb is.........
Szóval bent van...........azt nem tudom mit hova kötött.........de amugy házilag is megoldható, max nem olyan szépen. (csak ha van humorod elrejtegetni a kábelt)
Mit tud?
Alapesetben amit eddig tapasztaltam:
bekapcsolod............ villog egy LED (ezt oda rakják ahova kéred)
Csippan párat..........
- Mint írom egy lenge szél bekapcsolta.........szóval igencsak érzékeny a mozgásérzékelője..........
- Van benne hangos és halk riasztás
- pánik mód
- Lopásgátlás..........vagyis ha le is nyúlják a gépet, akkor a távirányitóval leállíthatod a gépet amig a rádióadás él....
- ugrókódos rendszer
- automata élesedés ha kikapcsolás után 15sec-en belül nem inditasz
meg a rák se tudja mi.......
Mindjárt bescannelem a leírást............
Kérdeztem, hogy ez és a Santinel 1100 közt mi a különbség (egy 10es biztos)...
A szerelő srác nem mondott rosszat a Sentinelről, de szerinte ezzel jobban jártam (amugy majdnem ugyan az.......)
Fotok nem készültek, hiszen marha lennék kitenni az oldalra hogy mi-hol megy, fut...........
Ui. Boldog szülinapot
Ez felháborító!
Kérlek szépen!
MA.......a mai napon! reggel 6:00-kor végeztem a melóban (éjszakáés voltam)
A melóból egyenesen mentem fel a XVI.kerbe, mert hétvégén a banda meglepet és csináltak nekem egy igazi meglepetés szülinapi bulit......
Ajándékba pedig kaptam tölük egy riasztót.....(ILYET)
10-kor végeztem....... Irány Százhalombatta.............
1 órája értem haza..........és mivel eddig kb 10x jelzett csak úgy be a riasztó (picit fúj a szél!) így telefonos támogatással felnyomtam az érzékelőt egy kicsit......(4 fokozatban lehet állítani az érzékenységet. Gyárilag az 1-esbe van......most feltettem 2-esbe, de eddig úgy néz ki hogy jó, mert nem jelez be a szélre)
Szóval a gép kb 20 perce megy, amiből a gépelés elvett már vagy 12-öt:-)
Szóval nem ülök itt......csak a fontosabb weboldalakat megjegyzem.............és ime......van értelme, hiszen könyedén írom meg.....nem kell már újra keresgélni:-))))
Na akkor előlről....
www.mandd.hu
Ott pedig mindenhova azt írja hogy méretekben nézd meg a www.mra.de oldalt.
No ha ezt megteszed akkor ezt a plekót itt találod meg:
http://www.mra.de/html/gb/gb-c...
Itt menj a SUZUKIRA és utána a 6. oldal aljától vannak a Banditok.....
Az első ez: 1077-CU 49cm
Azt vannak még ilyenek:
1077-HI - 47cm
Ezek 1200-esre valók!
1250-re?
8. oldal
2193-CU = 49cm
2193-HI = 47cm
K7-esre itt például nem is ír csak 34, 38, 35.5, 40, 37 cm-eseket
A kérdés............
Az hogy K7 - az jelent valamit a fejidomban?
Legalábbis Dzsokinak ugyebár régebbi mocija van K6-os, de nem láttok különbséget.......ergo a régebbi is jó lehet bele?
Ha minden kötél szakad?
Akor www.szatuna.hu
Lemész, megbeszéled és legyártatod velük.........
már ha ilyenre gondolsz példának:
ez 46cm
Az adatlapomon fenn van az e-mail címem, légyszíves keress meg, érdekelne a banditod.
Köszi: István
A GSX gyári bukócsöve papírvékony. Szerintem nem sok sz@rt ér, max eldőlésre lehet jó, de szerintem már attól is deformálódna.
Nekem van egy eladó 97es 400V.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Az ára alkuképes.
Új motor vásárlása van kilátásban és az egyik típus,ami szóbajöhet az a bandit. Ha valakinek van olyan 250-es vagy 400-as,amit hajlandó lenne áruba bocsájtani,akkor bátran közölje ezt velem .
Na mindenkinek jó motorozást!
Üdv:Bandy
Eddigi tapasztalatok alapján ez a legjobb megoldás...
Ha törik, akkor a gomba konzolja törik (nem a blokk)
Csavarni nem fogja a vázat...
"Bukógomba
Pár gondolat
Néhány gondolat, saját véleményem a témáról.
A bukógomba jó dolog. Hasznos dolog. Lehet...
Amikor jó szolgálatot tesz:
* Áll a motor majd eldől (pl. oldaltámasz megsüllyed).
* Megállsz, de nem ér le rendesen vagy kicsúszik a lábad és eldőlsz.
* Lassan mész, hirtelen akadály kikerülése közben eldőlsz, elcsúszol.
* Minden más, ahol a motor csak eldől vagy rövid csúszás után megáll.
Amikor inkább árthat:
* Bármilyen olyan viszonyleg nagy sebességű csúszás, ahol elakadhat.
* Ha már elakad, de nem törik le pl. a fej (ettől deformálódik a váz)."
viszont mástól kérdezem h ezekre nem lehet bukogombát?valamiért én nem vagyok kibékülve a bukocsővel,hátha leér 1 kanyarban
250-es Banditra ki csinál bukócsövet? Vagy létezik egyáltalán aki ilyennel foglalkozik?
István