Igazából 1 HJC FG 15-ös sisakjom van jó bőrben, nagyon vigyáztam rá. 67 körül vettem, olyan 30-at szeretnék érte kapni. 1 éves.
Bőrruha nincs, csak Cordura.
Mert a hangja nagyon tetszik ! A legtöbb esvéstől ezt hallottam .
Rajta leszek az ügyön, mert bár a srácot jól ismerem vagy 30 éve, a felesége családjának tizen valahány éve hordom a gombát az éttermükbe, de a telefon számát nem tudom .
Ha megvan, írok !
Irjal nekem egy mailt, ott a cimem az adatlapon, osszehozom az embert a vevovel.
Mondjuk szerintem agyon akarja majd utni magat a gsx1400 utan azon a szuk kapagepen, dehat a pap es a papne viszonya allando ;-)
Nem tudom mennyiért mennek most reális árban. Csak ezt nézte ezért érdeklődtem hátha valaki ismeri netán fórumosé a motor stb....Azért is írtam hogy ha valakinek van eladó azt továbbítom felé és majd megdumálják a részleteket.
Első tulaj, és azt hiszem 6ezer km mondott .Busz sofőr, nincs ideje motorozni, ha megy is csak nyugdíjas tempóban .
Igazából a feleségének ajánlottam a Banditomat, mert 400-as Kawája van, és legalább 80kg felett van a csaj, a srác meg talán 60 .
Aztán mondta hogy ment egy 96-os 1200-es Bandittal, és mekkora király, meg visszaváltani se kell . Én meg mondtam az enyém annál is jobb már .
Mikor 10-15 éve veteránoztunk, állandóan a "nyulas kordélyokat" vizslattunk, hogy melyikben van értékes kerék! Volt aki nem tudta hogy BMW kereken gördül a "gép"!
Igen, a talicskához is kell a védőfelszerelés, ha részt veszel a forgalomban . Szerintem .
Romet kerekek . Legalább is aki adta, azt mondta .Bár volt aki kötötte az ebet a karóhoz, hogy ezek ebadta-babetta kerekek .
hogy ne egyenként nyaggassaunk