Csatlakoznék az előttem szólókhoz!
Én nem hogy 100.000 Ft-ot, hanem még 50.000 Ft-ot sem vagyok hajlandó kiadni a következő bukómra.
A mostani AGV Longway 57.000 Ft volt, már azt is bánom, hogy ebbe beleszaladtam.
Most lehet kezdeni a fikázást.........."Ha neked ennyit ér a fejed" stb.....de akkor sem adok egy vagyont egy bukóért.
Biztos velem van a baj, de nekem a 25ezer Ft-os Nitro bukó tökéletesen bevált. Nagyon könnyű, kényelmes, olcsó. Már két szezont kiszolgált. Én sosem fogok egy kilót vagy többet adni egy bukóért
Laci barátom pont azt akarja kiváltani a N104-el, mert kihámlott a bélése, lehámlott a napszemcsi fólia, meg a másik pleko foliája is.Korábban mondta hogy nagy csalódás volt neki...
M-es lesz a mérete elvileg neki is...
N104-esről nincs tapasztalatom viszont ha már felnyithatós sisakot keresel akkor érdemes erre a sisakra is rátekinteni. Egy haverom a 2-es szériát használja és nagyon meg van elégedve vele.
Én nem hogy 100.000 Ft-ot, hanem még 50.000 Ft-ot sem vagyok hajlandó kiadni a következő bukómra.
A mostani AGV Longway 57.000 Ft volt, már azt is bánom, hogy ebbe beleszaladtam.
Most lehet kezdeni a fikázást.........."Ha neked ennyit ér a fejed" stb.....de akkor sem adok egy vagyont egy bukóért.