Megpucoltátok a munkahengerek dugattyúját?
Szerintem a másik is azért lilult meg mert szorult a dugattyú
Ha most is szorul, akkor ez is meg fog lilulni.
Sziasztok!
Ma kicserélésre kerültek elöl a fékbetéteim, és amikor a második párat vettem ki, észrevettem, hogy el van szineződve, megvan lilulva, gondolom ez a megégés. Az a betét onnantól hogy megégett nem is fogott úgy? Kétszer olyan vastag volt, mint a melette lévő tárcsán.
Most megkapta az újakat, érezhetően sokkal erősebb a fékhatás.
Mondjuk ha megpörgetem az első kereket, még szorul picit a fék. 3km-t mentem vele, nem pörög olyan lazán, mint a régi betétekkel. Ez normális? Nemfog megégni az új betétem is ez miatt? Bocs ha baromságokat kérdeztem.
Az én (ex) Banditomat meg ellopták. Attól a kolléganőmtől aki megvette. A teremgarázsból. Rettentően szomorú vagyok, mert nagyon szerettem azt a motort. Azért is neki adtam el, hogy a közelemben maradjon! És most tessék, nincs többé! Remélem, hogy a rohadék aki elvitte, élete végéig szenvedni fog a legkülönfélébb sorscsapásoktól!
No, friss műszaki van a Banditon .Most értem haza vele .Egy első, meg hátsó fék nézésből tartott az egész .Önszorgalomból csináltam a kipufogóba fojtást, mert lusta voltam a gyárit feltenni, de az se kellett volna .Viszont így húztam neki, mint a barom, mert nem hallottam a hangját, pedig direkt lassan akartam menni, mert korábban indultam . Itthon első dolgom volt a fojtás kiszedése, mert a végén még gyorsan hajtok !
Szerintem a másik is azért lilult meg mert szorult a dugattyú
Ha most is szorul, akkor ez is meg fog lilulni.