Simán küld bele semmi gond nics vele.
Havert keress aki fenn pumpál és tölt míg lenn te egy szilócsővel egy befőttesüveggel és egy 8-as villáskulcsal harcolsz.
Na, azt mondták 313 euróért már le is szervizelik a motort Nincs más hátra, egyedül kell csinálni. Akitől rendeltem a "belevalót", a Motul dot4-es fékfolyadék helyett 5.1-el állította össze a csomagot. Ha jól emlékszem,egyszer ment itt egy beszélgetés, hogy érezhető-e javulás az 5.1-től. Tehát következésképpen bele lehet azt is tölteni gond nélkül, igaz-e?
Én is 106 kg vagyok, úgyhogy nem mondanám, hogy kis méretre van szükségem. Bár ugye 100 kg alatt nem férfi a férfi. Állítólag....
Bemegyek egy horgászboltba, mert a munkavédelmi itt nagyon drága.
alapjáraton fújj be féktisztító spray-t a szívótorkokra, hátha fals-ot szív.. Ugyanez tedd meg a közvetlenül a karbiknál a fojtószelep tengelyeknél... (Szinkron, szelephézag rendben?)
Megjött az új HKS Czech extreme szuper(?) 300 ml-es láncspray.. Tényleg 2500 km-es a hatótáv, esőben is..:-) De az Alpok majd kideríti az igazságot...:-) Ára 16.90 Eur.
Mire vagy kíváncsi? A csodálatos bajor mérnöki zsenialitásra, a szerelhetőségre , vagy a gyakori BMW-s hibákra, amik egy japán motor tulajdonost sosem keserítenek el..? :-D
Egyébként most zavargászom az új vizes boxert, elég kulturált lett az blokk..:-)
Nekem KG9-es van. Pageres. Sajnos a sentinel 1100 nem jött össze. Kiegészítőket nem lehet hozzá kapcsolni(pl. doboz szett). Teszi a dolgát habár a hideget nem nagyon kedveli.
Mielőtt veszel valamit én kikérném a biztosító véleményét hogy elfogadja-e. Üdv!
Remélem tudtam segíteni 1 picit.
Balázs!Én is sokat vaciláltam az esőruhán nekem van egy xxl-es de neked szerintem nem jó.Úgy oldottam meg a dolgot,hogy a munkavédelmi boltban vettem xxl-est kék színű 2 részest úgy nézek benne ki mint egy csatornatisztító,de a Királyhágónál bizonyított szarrá áztam volna.A xxl ne tévesszen meg mert ezek nagyobb méretek 100 kg vagyok és a bőrruhára is ráment.Cirka 5 ezer forintba fájt szerintem nézz körül a munkaruházati boltokban is.Mondom kurva ronda de melyik eső ruha szép.Maga az eső egy okádék! Üdv!Zolti
Havert keress aki fenn pumpál és tölt míg lenn te egy szilócsővel egy befőttesüveggel és egy 8-as villáskulcsal harcolsz.