A csapatban elég sokan használunk sok éve már. Nekem és másik két motoron van egy keret a táska alatt, ami eltartja, hogy ne érje az ülés alatti idomot, de a SV 1000-en csak ezüst power-tape -el van leragasztva, aztán rádobva a táska. Egy titka van, hogy a cuccot amit beleraksz , reklámszatyorba kell pakolni. A táska ugyan beázik, de így az mindig száraz marad. A ráhúzható zsákok, csak megtelnek vízzel, meg a szél szétszaggatja. Továbbá jó, mert volt hogy a hegyekbe a laza talajú parkolóban eldőlt a gép, de a táska felfogta a borulást, és nem szakadt össze mint a dobozok ilyenkor néha.
Ez az én tapasztalatom az elmúlt 5-6 évről-pár ezer km-nyi túráról.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy használ valaki innen univerzális oldaltáskát?
Én most akarok venni Moto Detail márkájut, és kiváncsi lennék, a Banditon hogy fog ez állni. Stabilan, rendesen felrakhatók ezek?
Gondolom nem oldaldoboz, de az ára sem annyi...
Kösz a tippet, de ma voltam Debrecenben és megérdeklődtem mennyibe kerülne egy szelepállítás és karbi szinkron a Power City-nél. Mivel 15.000-ből kijön, azt hiszem inkább nem próbálkozom vele egyedül, azért köszönöm a linket és a felajánlott segítséget. Jó időt és széles utat mindenkinek, sziasztok.
Má gondoltam hogy egyszerre szervízeled le ne kelljen má az olajjal tökölni.
Bár nekem legalább kitólták 10e-re a csereperiódust.
És olyan szép tiszta villaolaj jött le 12e-nékl hogy szerintem 2 éves ciklus elég.
De majd most az új futókkal kiderül.
Èn mivel szinte mindig esöben motorozok, így legszüröt is csak hébe -hóba cserélek...
A gyorsulási versenyeken úgyis mindig kicsúszik belöle a kosz!
Ha nagyon koszos akkor megforditom, hogy belefele legyen szörü koszos fele, azt akkor motor menet közben kitisztítja... Ezt most tanultam pár hete itt fórumon!
Télleg, elhozhatnád a gyertyákat :D
A héten szelepállítok, gyertyát cserélek meg légszűrőt, aztán féket takarítok, utána mehet a szinkron meg az üveggyertya.
Pont tegnap vittek FJR-re egy párat. Hát nem tudom. Kiszabott drága szerintem. Értsd 56 egy pár road, ez meg 75. Annyiért szoktam robogót venni
Amúgy ja, 20 km/h- val kanyarogsz egy parkolóban jó szűken, és eltűnik :D
Haverodnál aludtál, mikor ez akció volt? vagy mennyit cigiztetek, mire kihült teljesen a blokk? Biztos hogy hideg volt motor mikor a szelepek be lettek állitva?
A rossz szelepbeálltás elviszi a szikronizáció eredeményét is, és ha még össze -vissza tekerget mindent...befonom a hajam...
Egy hidegen szépen középértékre beállitott szelepvezérlés, felmelegített motor üzemire, üveggyertyával keverék állítás hengerenként, aztán a 4 karbi összeszinkronizálása...Az utolsó pár lépés egy tökéletes müvelet során, olyn mintha új motor duruzsolna benne, mikor el vannak találva az értékek-arányok...Amikor barátoknak csinálom, engem hideg is kiráz mikor megjön ez a harmonikus bársonyos járás. Ezért érdemes összeszni pár égési sérülést is...
A PR3 még jobb mint a kettes, szárazon is jobb meg vizesen is,szinte hihetetlen :szakadó esőben ,kegyetlen kanyartempót enged... lehet karcolni a lábtartót,természetesen kiülve,mert nagyon nem mindegy,hogy kiülve van-e majrécsík vagy "ellen" ülve.Itt egy kezdő srác mutatta,hogy neki eltűnt a majrécsík,aztán kiderült,hogy rohadt lassú kanyartempóban is el lehet tüntetni a majrécsíkot,na azóta nem érdekel a majrécsík..
Én is ezt használom, 4-5 munkanap alatt itt van tőlük 1 font postaköltségért, nekem bevált a cucc!
Ja és a Zöldi által linkelt szinkron tesztert alkottam meg én is, és erre mondom azt mindenkinek, hogy a fizikát még senkinek nem sikerült átba...nia!
Köszi!