Már nem te lennél az első aki "ingyébe" kapná ha kéred. Egy óra kézimunka a garázsban és kész van. A lemez használt légszűrőből származik, 0,5 mm-es horganyzott anyag.
Semmi gond, hisz én is csak "más tollával" ebben az esetben! De szerintem a feszítettsége miatt alá fogom tenni a gyári cuccot is, mert így kicsit helybőség van.
Egyszer kíváncsiságból két év után leszereltem a sajátomat. Bogártetem szinte nulla volt a lamellák között, csak minimális por, amit egy gyenge vízsugárral ki lehetett mosni.
Olajat kell cserélnem mostanában! Castrol volt benne gyárilag, olyan közepes volt. (váltás, motor hang) következő versenyző volt a Shell ultra, nem vált be, hamar cserés lett. Majd végül Motul 5100 10-40 ezt merem ajánlani mindenkinek! Most van egy új versenyző a képben, http://www.silkolene.hu/?gclid..." target="_blank">itt valaki esetleg használta már vagy tud róla valamit! (elektrosztatikus erő... )
Csak egy javaslat. A hűtő eltömődését a bogártetemek okozzák. Egy perforált lemezzel a bogarak 99%-át meg tudod fogni a hűtő előtt anélkül, hogy a hűtést lerontanád. A kavicsbombák okozta kárról meg nem is beszélek.....
Köszi a tanácsit, ha leszedem úgyis mindent szépen megtakarítok.
Bár még megyek 2-3000 km-t amíg lecserélem az olajat, majd csakk akkor veszem le a hűtőt.
Én beáztattam (előtte a ki/beömlő nyílásokat természetesen le kell dugózni...) majd a saját áztató levében le-fel emelgetve átlötyögtettem, utána zuhannyal átöblítettem.. majd visszatettem ázni még 1x, de megfordítva, és folyamat ugyanaz..:-) mikor megszáradt 0,20 hézagmérővel egyenként finoman átszurkáltam a lamellák között..:-D
Viszont kellene egy!
Igaz?!
(bocs Balázs)
Bár még megyek 2-3000 km-t amíg lecserélem az olajat, majd csakk akkor veszem le a hűtőt.