Ismerősi körömben sikerült venni egy K3 1200-t háromjegyű DOT-os Michelin hátsóval (13 éves), egy 600-ast meg enduró hátsó gumival. :D
Szóval a gumiválasztás nem mérvadó.
Pl FJR1.3 ra csak az G+C erősített oldalfalú gumik jók.
Hivatalosan az Angelt nem ajánlják a Banditra (én is néztem, mert ki akartam próbálni, és nem értem, miért nem), helyette a Diablo Rosso II-t irta a könyv..:-)
Én anno a Dunlop D208-ra esküdtem, bár gondolom az neked nem sokat ér.. Most már a Michelin Pilotroad van elöl-hátul (90 eur a hátsó, 70 eur az első..)
Viszont ha nem a műanyag bizgerébe teszed hanem egy kistáskába mondjuk a motechtől amire egy ngyeszű már kitalálta a kis napellenzőt akkor még cseppálló és látható is lesz a kütyü napon.
Ahogy nekem van felrakva (a képen látszik) úgy tökéletesen látszódik mindig, tehát ha függőlegesen áll. Ha a kormányra rakod majdnem vizszintesen és telibe süti a nap, akkor azért már nem egy garmin kategória De azért így is látszik, teljesen jól használható.
Nekem is ez van, a garmin nyilván jobb, de ezzel is odatalálni bárhová....ha rásüt a nap akkor kevésbé látni, de ugyanez igaz szinte mindre... ...ja, és sokáig bírja akksiról is...
Szóval a gumiválasztás nem mérvadó.
Pl FJR1.3 ra csak az G+C erősített oldalfalú gumik jók.
ki a vérnyúl
a d 208 all hátul 14000 km mentem erdekes elöl hamarabb el fogyott
ajánlom meg az avon azarot ... jol tapad es birja
12000 birt az is gizin
Ez már inkább:
Postai utánvéttel esetleg?
Nekem megér annyit, és akkor a postaköltséged is visszajön.
Cserébe meg küldöm a leömlő pucolót.
itt a hirdetés