Én ezt 6 lityós fogyasztással és drága szállással számoltam. Szerintem ennél kevesebből is kihozható.
De majdnem két eurós benzinnel elég drága a mutatvány ott a görögöknél motorozgatni. Egyébként valamivel napi 100 euro alatt lenne kb a költség (kb mint egy alpesi gurulás)
12 napra szerintem csak a szállás 240 körül van és akkor még enni se evett az ember, meg nem vett belépőt az akropoliszra a meteorákba a rílai kolostorba stb..
Lehet hogy ki lehet hozni 800-ból is, de mérget nem vennék rá.
10 nap az másra kell arrafelé
(most kb egy hét alatt összerittyentettem majdnem 30k kilométernyi keleti-balkáni motorostúrát.. ha oda jutok csak elő kell majd szedni a fiókból)
Hátttt ja.Végülis elég sok jel mutat rá hogy inkább a balkán dark felé hajlanak.
De speciel mivel most időm mint a tenger pénzem meg semmi így törpölni van időm.
Ha a 0 angolt vesszük (ergo lehet elcseszek valamit) most nézegetek kompot a szigetre és hát picit ledöbbentem.
Motorra annyi lenne mint a H100-asra.
KB 3330 euro oda-vissza.
Balazs!
Küldök egy plusz üveggel a gumibogyószörpből kárpótlásul!
Megírod a címet megint ha megkérlek mailben?
Nem tudom mi történhetett, mert mi mindig kipróbáljuk hogy nem ereszt e?
Küld a címet, és megy a pótlás!
Ezért te fizettél, ez neked jár!
Szia!
Megkaptam a csomagot, benne volt a két üveg tisztítószer, de ez az üveges megoldás nem igazán jó, ugyanis az egyik teljesen kifolyt, a másik kb negyedig van.
Ezt azért írom csak le, nehogy másis így járjon, könnyen letekeredik az üveg teteje, itt is az volt a baj.
Lehet, hogy a postán nem megfelelően bánnak a cuccal, és ez volt a gond.
De legalább gyorsan ideért.
Van már egy teljesen kész görög túratervezetem is... 4800 kilométer össztávval (kifejezetten a görög hegyek és kanyarok témakörben). Majd meglátjuk lesz e belőle valami
Ország fix... mert van ott betervezett program. Nem magánszemélynek tervezem, úgyhogy ilyen alternatívát nem javasolhatok
Egyébként szeretnék csinálni idén egy "partitúrát" is... 3000 kilométer az Adria partján le a görögökig majd haza 7 vagy 8 nap.. de még nem tudom mikor, mert úgy néz ki maradok még 2 évig az egyetemen... pedig ezt tavasszal kéne amíg üres a part
Én tavaly voltam életemben elsőnek arra felé és én idén is elmennék, de nem bled miatt, mert szép táj és jó utak mindenfelé, a felsőbrendű arogancia nélkül! Én szlovéniát csak ajánlani tudom mindenkinek, bár most nem ez a téma :)
Én minden nap ezt csinálom csak kamionnal...holnap viszonylag későn kelek 3.30-kor, de a hajnal már valahol Csorna közelében fog érni.....hidd el, meg lehet unni....
10-kor kelsz..........megrggelizel............elolvasod a bors,stb rovatokat,beöltözöl a legújabb szabású legdrágább dájníze rókásba,felülsz a legújabb modellű gixxerr1cbrzxsatöbbire.
És kidöcögsz a nyugati térre.
És fél óra réágatás után hazatriciklizel.
Szerinted miért szeretem annyira a sátrat meg a diszkontokat?