Ha érdekelne valakit akkor jelképes összegért van egy eladó Bandit (2002) hátsó lámpám, annyi a baja, hogy az egyik csavar túl lett húzva, és leszakad a búrán belül az a "fül". Nem ázik be , meg semmi baja.(Hátulján a vezetékeket valaki valamiért elvágta, passzolok, hogy miért, összeköthető.)
Ha valaki nagyon akarja, úgyis elviszi. Ha veszel egy jó drága, márkás láncot, azt úgy használd, hogy a levegőben, magasabban legyen, ne a betonon feküdjön, mert erővágóval karból nem csíphető, lábbal szokták letaposni.
Örülök hogy mindenkinek ennyire beválik a dolog!
Örülök hogy mindenki be is számol róla.
Azért fontos nekünk olyan termékeket kínálni amelynek hatékonyságáról meg vagyunk győződve, mert így máskor is eljöttök hozzánk, és bizalommal vásároltok.
Ezen felül , végre megismertem innen arc szerint is embereket, nem csak az évekre nyúló fórumozás...
Szépüljön minden vas, nálunk a 990Ft az annyi is marad
ww.darazsgarazs.hu
nem, nem én voltam
de biztos veszek ilyet!
massza cucc anyag pffff nem mindegy? mükszik méghozzá szépen! sajna kevés cucc van ami tényleg azt tudja amit állitanak róla!
Hát szerintem ilyesmihez nem jutok hozzá, de van itthon 2 tubus polírpasztám, majd azzal. De az enyém sárgából fehér fényes szerintem már nem lesz... Fényes most is, csak sárgás.
Ha érdekelne valakit akkor jelképes összegért van egy eladó Bandit (2002) hátsó lámpám, annyi a baja, hogy az egyik csavar túl lett húzva, és leszakad a búrán belül az a "fül". Nem ázik be , meg semmi baja.(Hátulján a vezetékeket valaki valamiért elvágta, passzolok, hogy miért, összeköthető.)