Helló nem akarok okoskodni de hogy zárod le minden részét szivárgás mentesre?mert ha fagy is akkor is talál magának valami rést a jég!És mi a garancia hogy nem repeszti szét a csövet?
Az utolsó 3 képen lévő sérüléssel mit lehetne kezdeni?Arra gondoltam,hogy csak azt az egy leömlőt feltölteném vízzel ott a"kanyarban" és kiraknám egy estére a szabad ég alá.Hátha a jég kinyomná valamennyire.Vagy felejtős az ötlet?
Hallottam. Nekem afganisztanbol irt egy srac, az elozo motoromal kapcsolatban. Levelezgettunk, atutalta a vetelar 10 szazalekat,kuldtem a csajanak egy alairt atveteli elismervenyt, taroltama gepet meg 2 honapig, majd marciusban megjelent szenne barnulva, es elmotorozott a frissen kiaakult hoviharba...
En is hirdetek par motort, ezek az angol nyelvu kocsogok rendzeresen megtalalnaalnak, most mar rutinsan valaszolok, hogy cash only-)
Én ajánlottalak egy havernak, azt mondta sürgősen megy hozzád venni. Lehet, hogy ő volt, nem kérdeztem. Ha mégis, menni fog újra, mert nagyon kell neki a tisztítód.
A kurva anyjukat!
En is hirdetek par motort, ezek az angol nyelvu kocsogok rendzeresen megtalalnaalnak, most mar rutinsan valaszolok, hogy cash only-)
Akkor tuti átverés...
Halott a neve szerint.
Valahol irakban halt meg.
A tesóm árulja a motorját, és írt neki amerikából egy katona, hogy őt érdekelné, előre utalná a pénzt, csak adjon bankszámlaszámot.
Hallottatok már hasonló esetről?
Átverés lehet?
http://www.darazsgarazs.hu/hir...
Annyit mindenképpen mondj el neki, hogy fényezett - lakkozott felülethez ne érjen, mert azt károsíthatja.
Én sajnos nem voltam bent épp.