....akkor viszont ha tényleg nézelődni akarnak 400km körül tervezz naponta......azt kényelmesen meg lehet oldani....egyébként már én sem megyek kint többet mert unom a cél és látnivaló nélküli száguldozást.....én szórakozni megyek bárhová és abba már beletartozik nappal a szép helyek megtekintése este pedig a sörözés....
Szlovénia egyetlen szép része Bled és annak környéke...ha a történelem érdekel érdemes felkeresni a Doberdoi 1VH-s emlékhelyeket....még én is csak képen láttam, de idén ha lehet megnézem őket...
Kaptam a terv kidolgozására egy hetet. Úgyhogy most csinálok pár változatot. Hozzá leírást (ha szar akkor leírom hogy ez úgy nem jó..de ha ragaszkodnak hozzá)
Budapestről Bledbe könnyen teljesíthető volt,igaz a Magyar szakaszon autópályán mentünk M7 ... Utána szigoruan országutak, csodálatos volt....
Bled-bovec Kobarid Nova gorica..2011,2012
Dokypapa sokszor megjárta Szlovéniát,a mot.hun megtalálod ha gondolod..
Unni fogják....Bled is nagyon szép sőt szebb mint a parti város....sétafikálni igen jó ott a motorozás után és van egy jó nyári bob pályája gyors pályával...
Ehhez rövid lesz az idő és érdektelen a túra....Szlovéniában a hegyek jobbak mint a tenger...a tengert a horvátoknál kell abszolválni...a szlovén part nem nagy durranás...
Megkértek hogy tervezzek megy egy túrát...Egy hétvége lesz rá (a túrára).
Veszprém Őrség Graz Bovec és a tengerpart fix pontok.. ha magamnak csinálnám nem szaroznék ennyit. Azt néztem hogy 1400ból szépen meg lehet csinálni.. de az 3 napra lehet hogy sok olyannak aki nem olyan elvetemült mint mondjuk én..
Szlovánia még lassabb mint Horvátország ha a mellékutakon akarsz haladni...falu falu hátán, ahogy kiérsz az egyikből látod a másikat és ugye 50....a főbb utakon lehet valamelyest haladni, de ott sem annyira......Amúgy meg el lehet jutni egy nap alatt bárhová, nem nagy ország...
Nem tudom, hogy ez vagy az SV topic-e a jobb a kérdésemet feltenni.. Itt mintha lennének Szlovéniát többször megjárt motorosok is számítok a tapasztalataitokra.
Szlovén tengerpartról (Piran) Ljubljanát és az autópályát messzire elkerülve mennyire esélyes 1 nap alatt eljutni Veszprémbe? (vagy Veszprémből oda le)
Az útvonaltervező vészesen hosszú várható menetidőt ír.. arrafelé még nincs tapasztalatom hogy a sok apró falu miatt mégis mennyire lehetne menni...
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat... neked is, és természetesen a többieknek is!
Ha valamelyikőtök menne keletre, kérdezhet majd bátran