nem volt vészes picit többe volt mint itt az apróban egy yoshi
de új,és zertifikat is van azaz műszakira sem kell levegyem és nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban sem vesz ki a rendőr
A vége nekem is 54mm a leömlő átmérője érdekelne ami közvetlenül a hengerből jön ki nekem a gsxf-en 32mm.
Még az ősszel megakadt a szemem egy 600-as banditon mintha jóval vastagabb volna talán jó lenne az enyémre is.
Ma a négykerekű Suzuki akkujával szoptam reggel a -8 fokban.
Kb. 1 éves. Sajnos hagytam magam kisebb kapacitásúra rábeszélni, mert nagyon kellett (az akku mindig nagyon kell ugye). Nyáron OK, de ilyenkor alig teker. Na meg 6 km-nél sosem megyek vele többet egyszerre.
Ehh, a héten talán egyszer sikerült beérnem időben 8-ra.
ilyen beleöntős,savassal nincs jó tapasztalatom,a túlfolyón valamennyi kicsepegett azt a robogóm hátsó kerekéről lemarta a fényezést,de mire észre vettem késő volt
arra gondoltam,hogyha fel van töltve az akksi,kiviszem a benzinkútra,hogy terhelővillával megmérjék,de az alább olvasott hsz.-ból az jött le számomra,hogy az se megoldás,mert egyik percről a másikra megy tönkre,ahogy Zoli32 is megfogalmazta,és Szotyi
talán a járhatobb út ,amit K.István említett a töltésméréssel,de az se garancia,igy marad az ima
Ha megtudom,hogy zárlatos az egyik cella,azzal mit lehet tenni? ........pl a nagy targonca akkuknál lehet cellákat cserélni,de azok akkorák mint 5-6db motorakksi egyben....
de új,és zertifikat is van azaz műszakira sem kell levegyem és nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban sem vesz ki a rendőr
Nekem itt áll mindkettő a garázsomban.
Még az ősszel megakadt a szemem egy 600-as banditon mintha jóval vastagabb volna talán jó lenne az enyémre is.
Félóra töltés után, megint tekert rendesen.
Kb. 1 éves. Sajnos hagytam magam kisebb kapacitásúra rábeszélni, mert nagyon kellett (az akku mindig nagyon kell ugye). Nyáron OK, de ilyenkor alig teker. Na meg 6 km-nél sosem megyek vele többet egyszerre.
Ehh, a héten talán egyszer sikerült beérnem időben 8-ra.
Örülök hogy meg ismerhettelek benneteket
A nem suzuki feliratos de japan meg 20 alatt.
Na ez a dob nekem is tetszik. Menyi volt az ára?Ha nem titok.
talán a járhatobb út ,amit K.István említett a töltésméréssel,de az se garancia,igy marad az ima