Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tacskó kormány kéne, mint régen a szimóra.
Még egy fél is jöhetne...
Mindegy,jó legyen és kész!
Na akkor ez mié? Pont most csinálom...
Nálam van még egy kicsi az év elejéröl? Az esös napokból mindig megtartok egy párat! Mennyi kell?
Tavaszt akarok!
Kanuni rulez
...Törökországban...
Mióta Törökorzségban is gyártották, már nem is minden MZ MZ!
az Mz a gyár rövidítése..
a többi a tipus: ES ,ETS,TS, végül az ETZ

MZ - opel..
ETZ - astra
Igen a ts-re gondoltam.
Az Mz az az MzTs, ugye?
Nemreg tettem etz kormanyt egy cb500ra, meglepodtem, milyen eros, van benne anyag
Oké.
De a legjobb,és legegyszerűbb megoldás valóban amit zöldi csináltatott.
A harmadik képen látod a különbséget.A legkissebb gsf ,a középső etz ,a legmagasabb mz.Az mz kormányt arról ismered meg,hogy jobb oldalon van egy furat,a szivató karnak.Nekem az mz kormány lett volna a legkényelmesebb,de nem akartam fékcsövet cserélni. De az etz kormányal is sokkal kényelmesebb mint a gyárival.
20 mm-t emel. Azt meg engedik a vezetekek. Ha felrakva is minden stimmel, 3500 lesz az ara
Mint a rovar meg a bogár.

Minden ETZ MZ, de nem minden MZ ETZ.
Eladó?
Ez érdekes, nekem is alacsony a gyári kormány, én 190cm felett vagyok. Érdemes lenne cserélni a kormányt? 2500 Ft körül találtam ETZ kormányt, arról van szó? Nehéz kicserélni?
Mi a különbség az etz és az mz között? Én MZ-t kértem a boltba 2 hete
Hogyaviharba ne..................lidl,aldi sima liba beszerezni a filléres kacatok közt.
Azta! Lapos elemes elemlámpa!
Lehet még ilyet kapni?!
Nekem is ETZ kormányom van, már a 2. Gyorsan kopik.
De legalább jóáras!
Szevasztok!
Nekem is alacsony volt a gyári kormány.Én megpróbáltam mz kormánnyal de az túl magas volt,cserélni kellett volna a fékcsövet.Ezért vetten etz kormányt az a gyári és az mz között van.Nekem tökéletes.
1.gyári bandit
2.etz
3.mz
A jomunkásember a vizbü nyeri a zokszigént