Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz...és most rendeltem pizzát.....inkább elküldöm a zasszonyt valami éjjeli henteshez velőt és pacalt venni....
Nekem az etalon a kakashere pörkölt, vagy a velős pacal, esetleg rántott velőrózsa.
Mindkettő király!
Huhuhuhu........... ............brrrrrrr.
Eccer bográcsolunk egy pacaltot....igen jó lesz és akkor majd alig bírod kihúzkodni a törülközőt a fogaid közül, hogy egy darabja se menjen veszendőbe...
Nem jáccik akkorse.
Hát, ha kiveszed már külsőség...

Se tengeri herkentyű se belsőség.
Pedig az olaszok igen jól csinálják a pacalt és sokféleképpen.. ....még utcai árus is van aki szendvicsbe teszi....állat lehet...
Mondjuk Szardénnéián jöhet egy laza salátamenű is.
Grill tál jobban lázba hozna!
Sztem király, ha jól van elkészítve!
Hát nem rajonghok a főtt frotirtörölközőért az tuti.
nem szereted a pacalt, te anyámasszony katonája?
Rotyog a pacal, fogy a bor! Szép jó estét az uraknak!
jó, optimista vagyok, na
1000 éve.
hja, ha a ketyeréd nem tud gps-t akkor azt azért nem tudod kiszedni....de legalább a készítés dátuma megvan, ha 1000éves képekről nem tudom mikor csináltam...
Geptol is fugg, de tartalmazhatja a gep adatait, mindefele fokusz es egyeb beallitasok adatait stb.
Kerj moderaciot illetve legkozelebb nezd meg, mit es hova toltesz fel.
GPS kikapcsol, ha nem kell, exif levesz stb.
jah, jópofa, exif-ről hallottam, kb. De, jólértem-e, ha a fotógépemben nincs gps akkor csak a fotó készítésének technikai körülményeit, beállításokat mutatja, igaz?
lehet majd a kék érdekel ,ma a mondi elfüstőlt,pedig egy hete dupláztam meg az értékét,jeleztem a szerelőnek,hogy vett egy autót ma,nem volt boldog
De a leírás nagyon kemény.