Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két éve?
Huha.És most?
A defekttűrő az biztos hogy annyi, nekem normál van, 17-es, bő két éve volt 160e Goodyear, a télit tavasszal vettem 130e.
Ez a defektbiztos überszéles béjemvéájudivolvómittoménmicsoda az bezony annyivót.
Ez az autó és motor vásárlás örök kérdés marad, nyilván a legfontosabb szempont hogy ki mennyi pénzt szán rá. Van aki nem venne 6 éves prémium autót 3 milláért, valaki igen mivel ezeket is megveszi valaki... De ezeket a kocsikat nem is lehet összehasonlítani a középkategóriás autókkal még ha egy árban is vannak.
Egyébként a gumiszett nem 300e hozzá, kijön 160-ból.
Ez sorozat.Már 3 évadnál tart.Az egyik leg nézhetőbb mostani ilyen.

http://youtu.be/R1v0uFms68U
Ez melyik film?

Nem gondoltam, hogy ekkora eszmefuttatást índítok itt el, bocs.
Én csak örültem a 80-omnak, gondoltam megosztom
Én is így vagyok vele...
Mekkora igazság!
és én kényes sznob vagyok.. asszem
Megközelítés kérdése. Én meg biztos nem vennék újonnan semmit, pláne nem 3 millióért.

3 millióért van új belépő szint, meg 5+ éves felső közép. Merőben eltérő szolgáltatást nyújt a két kategória. Nagy belenyúlással (ami jól irányzott választásnál nincs) lesz 4 millió hirtelen a 3 milliós használt, de az új meg garantáltan veszít ennyit az értékéből bő egy év alatt.
A halottakkal csak akkor foglalkozom ha nem maradnak halottak.

http://youtu.be/59c842hVxD4
Lesz@rom, hogy újonnan menyibe került, meg hogy Ódi meg mitomménmi!
Inkább egy új akármi 3-ért (van már bőven ennyiért) garival!
Jól mondod!

Az biztos!
Nem találnál két olyan szakit, aki megegyezne abban, hogy ez és ez agy jó autó!
Ne kötözködj, inkább a "halottakkal" foglalkozz!

"rémítettek azzal hogy halottak olyat"
Az valami cottonmárka?
Mióta lehet nankang gumikat kapni, már olcsón megúszható
Szevasztok Banditák!Nagyon birom én is ezt az általánositást.Nekem is 156-os Alfám van kb 7 éve van nálam 80 ezer km van benn.A kötelező szervizen kivül semmi gond nem volt vele.KIVÉVE apró kellemetlen elektromos hibák.De sajnos az olasz kocsik ilyenek./A Fiatjaim is ebben szenvedtek/Az egyik kollegámnak Golf III-ja van igaz használt,2 év alatt már többször szét kellet boritani a motort valami vezérműtengelyen levő kerék miatt.Mindig visszasirja az 1,9 diesel Lancia motorját./Igaz csak a motort/Szóval ez is változó mint a pap vagy a lánya.
Csak egy gumiszett 3 kiló.
Ha 15-20 millió volt újonnan akkor mégis mennyi legyen 6 évesen? Nem mintha ilyen problémám lenne hogy 3 milliót autóra tudnék költeni.. de mégis.
Igazad van ,én se az tuti.
Itt a Mátrában is friss a levegő,gondolom holnap lesz egy-két vízátfolyás megfagyva
3 millat adna tokom barmilyen 6 eves autoert...
Ja. Van itt bőven.
Sajnos nekem nem jutott.
Keress rá.. 2006-os darabok vannak 3 milliótól, meg még attól feljebb is.

Szerintem ha jó állapotú az az A6 akkor nem sok érte, a hazai árakat figyelembe véve a 2,6 millió forint... főleg hogy ismert előéletű.

Te amúgy az atomerőműben dolgozol? Amikor voltam ott feltűnt milyen sok nagy Audi áll a parkolóban