Ez az autó és motor vásárlás örök kérdés marad, nyilván a legfontosabb szempont hogy ki mennyi pénzt szán rá. Van aki nem venne 6 éves prémium autót 3 milláért, valaki igen mivel ezeket is megveszi valaki... De ezeket a kocsikat nem is lehet összehasonlítani a középkategóriás autókkal még ha egy árban is vannak.
Egyébként a gumiszett nem 300e hozzá, kijön 160-ból.
Megközelítés kérdése. Én meg biztos nem vennék újonnan semmit, pláne nem 3 millióért.
3 millióért van új belépő szint, meg 5+ éves felső közép. Merőben eltérő szolgáltatást nyújt a két kategória. Nagy belenyúlással (ami jól irányzott választásnál nincs) lesz 4 millió hirtelen a 3 milliós használt, de az új meg garantáltan veszít ennyit az értékéből bő egy év alatt.
Szevasztok Banditák!Nagyon birom én is ezt az általánositást.Nekem is 156-os Alfám van kb 7 éve van nálam 80 ezer km van benn.A kötelező szervizen kivül semmi gond nem volt vele.KIVÉVE apró kellemetlen elektromos hibák.De sajnos az olasz kocsik ilyenek./A Fiatjaim is ebben szenvedtek/Az egyik kollegámnak Golf III-ja van igaz használt,2 év alatt már többször szét kellet boritani a motort valami vezérműtengelyen levő kerék miatt.Mindig visszasirja az 1,9 diesel Lancia motorját./Igaz csak a motort/Szóval ez is változó mint a pap vagy a lánya.
Huha.És most?