Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott volt, ménem mentél :D
Nálatok kéne rendezni a Bandit talit
Ovatosan ezekkel a menukkel, mert mar tudjuk hova kell mennunk!
Kell tuti szinkron ........ aztán az érzékelők a karbiban .. vagy valamelyik pilot csavar alatt a tömítés kuka, de az is lehet ,hogy csak nagyon ki van tekerve a pilot és 1 vagy két henger így gáz vissza vételnél többlet benzi/levegő keveréket kap, és kell pár másodperc míg a többi henger le lassítja a főtengelyt ......

Mindenfélekép a karbiban van a problem és a fars !
Ja-ja...elég esélyes...egyszerű vizsgálattal kiszűrhető...
Ennek elég sok oka lehet..talán falsot szív valahol...
Sziasztok
Kérdéssel fordulnék hozzátok kíváncsi vagyok a véleményetekre
Jó pár szerelő után is ugyanazzal a problémával küzdök éspedig elérte a motor az üzemi hőmérsékletét, adok neki egy nagyobb gázfröccsöt szépen fel is ugrik a fordulat de mikor esik vissza akkor 2000 es fordulaton meg áll ott jár 3-4 másodpercig de van hogy csak terhelés alatt ejti vissza alapjáratra, a legutóbbi szerelő azt ajánlotta szedjük szét a blokkot hogy nem e a hengerfejjel van e gond, karburátor szinkront és állítólag szelephézagot beállították szakszervizben csinálták .Esetleg valami ötlet vélemény hogy mégis mi lehet baj nagyon hálás lennék, egyébként 99 es évjáratú 600as Bandit 43000 km el .
Szép napot kívánok!
Az előbb mondták be a hírekben, hogy Schobert Norbi, a vasárnapi ebéd után, fénysebességel hagyta el az ország területét, miközben azt kiabálta, hogy hiába volt minden.
Állítólag előtte a bandit fórumot olvasgatta.
Mi csülköt, csirkét, meg házi szilvalekváros hájas kiflit sütöttünk kemencében.
Ez egy hosszú folyamat.
A csülköt már előző nap bepácoltuk, kicsit előfőztük, a kemencét fel kellett fűteni, stb.
Közben csendesen italoztunk, ezért a végén már mindenki nagyon értett hozzá.
Ez egy kicsit befolyásolta a végeredményt, de azért jót ettünk belőle.
Mi se bírtuk (rendes motorosok) tegnap bográcsolás nélkül!
Csülökpörkölt volt a menü!
Én a fogdokitól kérdeztem, mielőtt megkoronázta a felső sort, hogy fogok-e még tudni trombitálni, vagy az első ütemben bedől, mint egy rossz kerítés.
Eddig még jól bírja.
....és éppen pacalt főzött nekem Évi tegnap este, mire elkészült, a felét elkóstolgattam
Ezt én is megkérdeztem a dokitól amikor eltörött a csuklóm. Meg is jegyezte hogy ezt a viccet ismeri és ne szórakozzak vele, mire közöltem vele hogy ez nem vicc én komolyan kérdeztem
Én meg a husit-szűz pecsenye nem rossz
Az fincsi!
En a sushit is imadom
Csülök jó
Szerintem körömmel jobb.
Na jó nem....inkább csülköt hozzon!
Te mazochista vagy
Ez komoly?
Hm, igazad van...utána szólok, hogy körmöt is hozzon....
Velős körmös pacal... nyammm.
Perverzek.