Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm,de olyat nem szeretnék venni amit előtte nem nézek meg.A fénykép nem mindíg tükrözi a valóságot.De azért köszönöm!
Nem itthon kell keresni.. beszélsz németül? vagy segiccsek..? :-)
Több mint egy hónapja keresgélek,de eddig nem találtam.Hol keressem?Tudsz valami jó oldalt ahol van?
Szia!

van az dögivel, csak rossz helyen kerested..:-) Használt (25 Eur-tól) a szinte újig (190 Eur).. Azt kell csak eldöntened, mennyit akarsz rá kiadni..?
de aztán ne otthon töltögesse,nehogy elszálljon
én meg most dupláztam meg a kocsim értékét ,igaz ,csak nekem érték, más nem fizetné meg
Írj egy árat ,és meglátjuk.Itt az email címem.
kenyer@citromail.hu
Egy korrekt árajánlat után elgondolkodnék rajta.
Pinkmotors.hu
BF - Akito Desert. Thermobélés + esőmembrán. Még nem tudtam eléggé megáztatni, pedig azóta le se lehet húzni rólam, hogy meglett. Jó meleg, vannak rajta airvent szellőzők, protektor mindenütt, lehet hozzá csatol egy 6e forintos mellényt is. Azzal összehúzod a fél derekát, meg még egy aláöltöző, sztem egy -20ban is jó...
na mesélj arról a gúnyáról, link? márka, fajta? vízálló?
Ja,ha alapjáraton ketyeg,miközben TE élvezkedsz a feelingben
Életérzésoudi
Szerezz bontóban egy gázszettet és nem lesz gondod.Ha jól sejtem nem hengerenkénti inyektoros lehet.
Ha egy éven belül nem locsolod rá a vételárát mindenféle kopókra, akkor végülis azt kell mondjam, igen.
Ennyi pénzért ehet bármennyit szerintem..olcsó marad
Ezt az autót 300 ért vette meg egy ismerősöm, egy másik ismerősömtől. De közben olyan gondja akadt, hogy nagyon kell a lóvé, és 200-ért kaptam meg. Annyiért nem kapni rendes autót, de ez még szerintem a 300-at is megérte.. Klíma, alufelni+lemezfelnin, mindkét garnitúrán michelin gumik, nem rohad.
Félreértés ne essék, én 20 éves autót nem mernék venni, túl sok veteránrestaurálós cikket olvastam. Egy autón hihetetlen sok alkatrész van...
Névre írva!
Én viszont futottam már azért, mert rám jött
"jó áron is vettem."

100e alatt?
Hát ez most nem nagyon nyugtatott meg.
Mindegy, már megvan, jó áron is vettem.
Lehet ezen állítani, h mennyi anyagot kapjon,vagy ezen már nem?
Nagynéném 2.0 benzines borája is 10-11 körül fogyaszt. Mondjuk az majdnem csak városban van használva.
Igen ez a modell. Én 90-el járok, nem vagyok száguldozós típus. A népítéletekben viszont írnak 9-10 litereket is...
Az azért dúrva lenne...
Ez a modell? Ha igen, akkor tud ez keveset is enni
Tudtam, hogy segítetek!
Reméelm 8 alatt eljárok majd vele