Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A párás idő befolyásolja.....olyankor jobban megy minden...
Megválnék szeretett motoromtól. Ha netán valakit érdekel egy jó állapotú, full extrás Bandit a linken megnézheti.

GSF 650 S Bandit
Én márciusig már parkolópályán vagyok.

Még egy próbára valamikor kiviszem oszt annyi.
Húztam máskor is....épp ez az,hogy annyira nem húztam neki,mégis nagyon ment,de sokat is kajált..........vmi volt,van a levegőben,ideális légnyomás,páratartalom vagy mittudomén....
Nos az enyém, 1,2-es,ha nem léped túl a 140-et,5,5-6l között marad,az 1250-es is nagyjából ezt tudja....
Mer húzod neki.
Most pattantam le a paripáról,eszméletlen jó idő volt motorozni!
Nem tudom mitől,de nagyon harapott ma a bandita,folyton kerékre állt volna,olyanokat gyorsult mint talán még soha,ki is jött 7l fölé az átlagfogyi....
sziasztok lenne egy kérdésem ...mit fogyaszt az 1250 bandit normál használatnál......haveromnak 1200 van az nagyon tetszik , de elég iszákos .....köszi a választ üdv mindenkinek...
Zacsi-pacsi
Biztos azért írt a Kék Lagúnát, mert abban Brooke Shields játszotta a főszerepet, és neki rá fáj a foga inkább...
Kék Osztriga volt az, nem?
Csak nehogy betévedj a kék lagúna bárba
abban könnyebb szarni, ha rád jön?
Én ezért futok feszülős feketében a patakparton.
Max köcsögnek néznek
Ma Mikir beszerelte a gépbe a láncolajzó csövezését is, és nagyon profi lett! Mintha a gyárban rakták volna fel
Ég veled motordezodor
Ezt a fórumot Update Norbinak nem ajánljuk!
Amikor látok az út szélén látványosan "dzsoggingolókat" (úgy ahogy trendi: rikító szabadidőruha, látványos sportcipő, fülhallgató a fülben) mindig arra gondolok, jó lesz az az energia később még szarni is.....
Azt én is néztem, mégsem fogytam egy dekát sem.
Valamint klausztrofóbiás és pánikbeteg is volt.
Én pedig öt éve egyszer két percig néztem a Bíró Ica kazettát!
...és ezek mellett nem keveset ivott, plusz folyamatosan dohányzott is.
Akkor nem szóltam
A másik 6 millio magyar meg meghalt 50-55 éves korára infarktusban és rákban a sok egészségtelen kaja és a pia miatt.
Sir Winston Churchill: Soha nem akart foglalkozni a fogyókúrával, és büszkén hirdette: „Csak semmi sport!” Mégis 90 évig élt, kétszer választották miniszterelnökké, és megnyerte a II. világháborút.

Akkor?