Húztam máskor is....épp ez az,hogy annyira nem húztam neki,mégis nagyon ment,de sokat is kajált..........vmi volt,van a levegőben,ideális légnyomás,páratartalom vagy mittudomén....
Most pattantam le a paripáról,eszméletlen jó idő volt motorozni!
Nem tudom mitől,de nagyon harapott ma a bandita,folyton kerékre állt volna,olyanokat gyorsult mint talán még soha,ki is jött 7l fölé az átlagfogyi....
sziasztok lenne egy kérdésem ...mit fogyaszt az 1250 bandit normál használatnál......haveromnak 1200 van az nagyon tetszik , de elég iszákos .....köszi a választ üdv mindenkinek...
Amikor látok az út szélén látványosan "dzsoggingolókat" (úgy ahogy trendi: rikító szabadidőruha, látványos sportcipő, fülhallgató a fülben) mindig arra gondolok, jó lesz az az energia később még szarni is.....
Sir Winston Churchill: Soha nem akart foglalkozni a fogyókúrával, és büszkén hirdette: „Csak semmi sport!” Mégis 90 évig élt, kétszer választották miniszterelnökké, és megnyerte a II. világháborút.
GSF 650 S Bandit
Még egy próbára valamikor kiviszem oszt annyi.
Nem tudom mitől,de nagyon harapott ma a bandita,folyton kerékre állt volna,olyanokat gyorsult mint talán még soha,ki is jött 7l fölé az átlagfogyi....
Max köcsögnek néznek
Ég veled motordezodor
Akkor?