Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről a témáról napokat lehet írni a fórumon a téli holtszezonban. Tényleg mai jó időben nem motorozott senki?
Szerintem inkább a használat módja. Van futár ismerősöm, amikor legutóbb találkoztam vele akkor 350 körül volt neki a 2008-as 1.6 hdi scudójában.. és nem volt még baja! Rendszeres olajcsere és kímélő használat.
A VW minőség!
539 van már a mi 1.9 pdtdi-nkben. Eddig a váltócsere és az ezer kilométerrel ezelőtt elszállt gyári turbó cseréje volt a legnagyobb motorikus baja. Olajat nem eszi, két csere között (kb 15 000 kilométer) még nem kellett után tölteni. Megy rendíthetetlenül
100 körül nem is lehet baja... 150-200 körülire teszik tdi hibák kezdetét. Én is csak hallomásból tudom
SuperB jó, pláne a kombi szép is
Ezt nem is kétlem.
Az enyém is diesel, pont azt mondom, hogy az árához képest gagyi, bár bajom nekem se volt vele.
Havernak SuperB-je van egész jó kocsi,a belső tér meg nagyobb mint a Passaté,1,5 éves kb 60-70 ezer között még nem cserélt semmit.
Pedig megérné...
Pedig a Seat sem olcsó kocsi, 2 Alteám volt nagyon szerettem sose volt gondom vele a dizellel 110e-t mentem hiba nélkül
Csóró egyetemista vagyok, nincs ilyenre tőkém
Elmenne ez 3 felett is. Nem leszünk nepperek?
Ez elmondható a Seat-ra is műszakilag semmi gondja, bár a nívópálcát néha megnézem (Dobló-nál nem kell nézni).
De lesír róla a spórolás.
Igen, ez elég valószínű 2 millió forint meg némi regadó és forgalomba helyezés. Itthon pedig 3 millió körül megy ez az évjárat
Ennyiért jó vétel lenne, érdemes lenne behozni, 210e km-el hamar elmenne
Ehhez képest az enyém mint az új, bár lehet hogy ebben is kicsit több van
A6 557k km ez itthon egy kereskedésben olyan lazán egy megkímélt, csupán 210 ezret futott autó lenne hogy ihaj
mobile.de tele van 4-600 ezer kilométer között futott 2005-2006-os A6-os audikkal. Nyugaton pedig nem szokás nagy motorgenerálokat csinálni, mert kissé magasak az óradíjak hozzá..
Mondjuk némi percerzióval egy Golf 6 kombi is jöhetne
Azé ez az Audi már nem az 'az' Audi
Ma beültem egybe, nem keltet vágyat az biztos. Az Audim megvan 4 éve, nagyon szeretem erős gyors mindent tud amit nekem kell. Ahogy hazaértem kint áll a garázs előtt egyszerre mondtuk az asszonnyal "ennek van kiállása". Az A4 nem annyira tetszik elég kicsi is belül.
Az octaviának a belső tere az ami katasztrófa. Csillapítás nélkül visszacsapódó kapaszkodók, műanyag műszerfal, általában a kormány se bőrös... meg úgy az összes anyagválasztás. brrr... Nem hasonlítható egy audihoz vagy vw-hez.
Igaz!
Legalább még ennyi km-ig öröm lesz vezetni azt az A6-ost!
Hát te tudod, de nehéz lesz jobbat találnod. Vegyél egy fiatalabb A4-et. Az is van akkora mint az Octavia, drágább kicsit, de Audi. A futómű, a vezetési komfort, az összhatás hiányozni fog. Szép az Octavia is, és biztosan jó autó is, de nem A6 minőség az biztos. Bár az ára sem annyi... Azért egy fiatal Octavianak is örülnék.