Biztos 3 az ára?
Itt a cégnél most árvereztek kettőt, de levitték az árat, mert az első körben a kutya nem vette meg.
Én nem tudom, hogy mik a piaci árak,
meg hogy megér egy A6 Quattro 2.650.000 Ft-ot.
2007-es, 310e km
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nincs tekergetve az órája, legfeljebb előre.
Volt egy A4 is 1.540.000-ért, 2004-es, 246e km-rel.
Ez nem általánosítás ,a legjobb haverom autószerelő ,elég nagy műhelye van több emberrel,ergó sok autó megfordul benne,egyik legrosszabb az alfa,és nem csak a dízel,rengeteg mechanikus is meg elektromos hibája is van.Persze van-még 1-2 márka,de engem nem érdekel,csak Istvánnak válaszoltam és hirtelen az Alfa jutott eszembe ,mert ha sörözünk Mindig azt szidja,neki az az etalon a legrosszabbak között ...hát ennyi részemről,le is zártam,holnap röffentem a Banditot.
Ergó ha látok egy szétdobott váltójú fogatlan vénbanditot akkor már mentsen meg az isten tőle mert mindnek 200 nál szétesik a váltója és leviszi a lábad?
Még az 1250-es is.
Engem már rémítettek azzal hogy halottak olyat miszerint a középső hengeremnek elégtelen a kenése emiatt be fog sülni.
mindezt alapozták egy hallomásra ami szerint egy talán 600-as daytona 4 hengeres a kilencvenes évek végéről behozva az ezredforduló után németből valami miatt szétrhullott az autópályán valakinek.
"A márkákat tekintve ennek alapján a sorrend az idén: BMW (77.6 pont), Audi, (77.3 pont), Mini (76.6 pont).
A további sorrend: Mercedes, Volvo, Mazda, Volkswagen, Honda, Toyota és a Skoda. Érdemes megemlíteni a 11. Daciat is, amely hatalmas meglepetést okozott helyezésével."
Az Alfa?hajaj,munkatársam tudna mesélni róla, újonnan vett egyet kb 6 éve,van benne vagy 90ekm ,de már 20-nál szétkapták a motorját aztán kb 60-nál stb... ,nem tud tőle megszabadulni
Félreértés ne essék, valószinüleg az autó technikai paramétereivel nincs semmi gond. Viszont nemzetközi forgalomban a legtöbb rosszindulat vezetö Audi márkáju gépet hajt. Azok közül is a Bécsi rendszámuaktól rettegek a legjobban. Persze senki ne gondolja azt hogy bunkók a sogorok, mert a legtöbb ilyen autót "vendégmunkás" vezeti.
Az a négy karika valami extrém képességek beképzelésével keriti hatálmába a haszálóit.
Eddig nekünk is mobil1 olaj volt benne, de a legutóbb castrolt raktak bele, azt se ette. Mondjuk jobban örültünk volna ha nem azt teszik.. csak nem szóltunk
Az enyémre új korától kellett, mondjuk lendületesen használom, de nem gyilkolom.
Most aszem mobil olajat tettek bele, állítólag ezzel többnél megszűnt az olajfogyasztás. Majd meglátjuk.
Nekem a Passatomon,kb 2 hetes korában cseréltek komplett váltót amúgy jó kocsi volt szerettem,130ekm-nél adtam el,nem sok baja volt addig,de a futómű már nagyon kotyogott.
Itt a cégnél most árvereztek kettőt, de levitték az árat, mert az első körben a kutya nem vette meg.
Én nem tudom, hogy mik a piaci árak,
meg hogy megér egy A6 Quattro 2.650.000 Ft-ot.
2007-es, 310e km
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nincs tekergetve az órája, legfeljebb előre.
Volt egy A4 is 1.540.000-ért, 2004-es, 246e km-rel.