Bocs az offért, de talán autóügyben is tudtok segíteni. Vettem egy 93-as 80-as audit, és ha szeretnék még egy kulcsot hozzá, ami működteti a központi zárat, azt hogy lehet megoldani?
A másik kérdés, ez egy 2000-es benzines, 90 lóerős. Lehet ettől anyagot elvenni, hogy ne egyen sokat?
Köszi
bár 2 hete nem használom, de nekem a robeszhez volt egy nagy "találmányom", asszony ülésfűtése ott hevert a garázsban évek óta...nosza, 10 km után már főt tojás effekt, nagy királyság volt azon ülve motorozni.....
A kézvédő haszna:
Szombat reggel hatkor elmentem okmányirodába, a bálnával. 3 fok, köd, minden király. Aztán a cégnél hagytam, és hazavittem a cébét. Az sima naked. 9 kor azt hittem, lefagy a kezem hazáig...
Alkalmazzák csak nem tökéletes....nagyjából 50 rugó egy járműhöz a vízgenerátor, de nincs vele annyi megtakarítás, hogy megérné....kamionban próbálkoztunk hasonlóval karbi beiktatásával meg ilyenek, de azok sem váltak be....ez akkor jó ha plusz teljesítmény kell, de nem érdekel, hogy van-e megtakarítás....mint régen a vadászgépeknél ahogy Zoli írta...
Tegnap itt is jó idő volt. A szerényen a 95 -ös autópályán melegítettem be zselékockát 200-220 Km/h -val, néha 240ig is sikerül elbújnom a plexi mögé. Ugyanis teljesen beparáztam hogy berozsdál nekem itt a hosszú állásban a blokk, gondoltam szétcsapatom egy kicsit az olajat...Aztán a Starnbergi tó másik oldalán kocogtam haza.
Még beugrottam tankolni, mert szombat este mindig olcsón mérik a benzint, most 1.539 euro/ liter volt. Otthon is "megzuhantak" az árak, mert akkor előszedem WW2-es tankról lesett olajoshordókat aztán meghordatom! :)))
Az ólmot nem a kompresszió tűrés miatt kezdték használni?....én legalábbis így tudom, de persze egy jó kis összeesküvés elméletet szívesen támogatok....azokat szeressem ....
Már a huszadik század elején használták a legenda szerint... de egyesek szerint azért kezdték ólmozni a benzint a 70 -es években hogy ne érvényesüljön ez a remek folyamat az víz közreműködésével, mert ugyanis olajvállaltok akkor éppen lejtmenetben voltak.
A másik kérdés, ez egy 2000-es benzines, 90 lóerős. Lehet ettől anyagot elvenni, hogy ne egyen sokat?
Köszi
Viszont egy hőkioldó levágja ha túl meleg lesz neki.
Szombat reggel hatkor elmentem okmányirodába, a bálnával. 3 fok, köd, minden király. Aztán a cégnél hagytam, és hazavittem a cébét. Az sima naked. 9 kor azt hittem, lefagy a kezem hazáig...
Még beugrottam tankolni, mert szombat este mindig olcsón mérik a benzint, most 1.539 euro/ liter volt. Otthon is "megzuhantak" az árak, mert akkor előszedem WW2-es tankról lesett olajoshordókat aztán meghordatom! :)))
WWII ben az összes vadászgépen rajtavolt.