Sziasztok.
1250S-en használ valaki kormánymagasítót?Az érdekelne,hogy a 30mm-es befér-e rendesen és,ha nem akkor mi határolja be?fékcső?kuplungcső?
Köszi.
Hagyd, szokás szerint ez egy itteni állandó felhasználó akinek valami nem tetszik, de azt saját névvel nem akarja említeni....ilyenkor jön egy kamureg és akkor már lehet...
Te meg minek jössz ide?Provokálni?Banditod sincs az adatlapod szerint.Ha nem tetszik ne gyere ide,ha fontosnak tartanám megkérdezném az üzemeltetőt,(mert véletlenül ismerem az egyik tagot) a reged időpontjáról....Amúgy nála tehetsz panaszt!Én ezentúl figyelmen kívűl hagylak.Ide jössz be sem mutatkozol csak provokálsz.Én bemutatkoztam,meg a legtöbben.
Nekem mondod,a fele rajzot én csináltam 10 éve a Termomaxnak,de komolyan,magyarországon először a Termomax csinált,németben ezüstérmet és különdíjat kaptak anno...
Ha sorrendbe állítjuk, legrosszabb a szobánkénti parapetes fűtés 60-65%, utána jön a sima kazán 80-90%, és a csúcs jelenleg a kondenzációs kazán 100-108% hatásfokkal. (nem elírás a 108, itt jön be a füstgáz hasznosítása kéménybe eresztés előtt)
Az elég kevésnek tűnik és nem tudod mi határolja be?
1250S-en használ valaki kormánymagasítót?Az érdekelne,hogy a 30mm-es befér-e rendesen és,ha nem akkor mi határolja be?fékcső?kuplungcső?
Köszi.
Lassan a kéményseprő is beugrik ide üres lappal ugatni !