Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az túl sokat nem számít sztem.-gondolom.
csomynak is 20as van
Köszi a segítséget.
Az elég kevésnek tűnik és nem tudod mi határolja be?
20-ast már tettem fel és úgy tűnt az a vége a dolognak....
Sziasztok.
1250S-en használ valaki kormánymagasítót?Az érdekelne,hogy a 30mm-es befér-e rendesen és,ha nem akkor mi határolja be?fékcső?kuplungcső?
Köszi.
Te, a nitszem odaert?
Nem mondod!
az IP címet meg tiltasd le,azt jó napot,még a régi regnek is
Ma nem mert,csak ünnep van,de lehet,hogy holnap felhívom az ismerőst,kiváncsi vagyok a regisztráció időpontra...sztem mai lehet...
Sehol sem látszik, hogy te Banditos vagy, akkor meg mi közöd hozzá hogy itt miről beszélünk !
Há mi van itt, má építkezni se lehet nyugodtan ?!
Lassan a kéményseprő is beugrik ide üres lappal ugatni !
Sajnos itt nincs pü. Ha az adatlapján nincs elérhetőség sehogy.
Hagyd, szokás szerint ez egy itteni állandó felhasználó akinek valami nem tetszik, de azt saját névvel nem akarja említeni....ilyenkor jön egy kamureg és akkor már lehet...
Emberek, hogy lehet másik felhasználónak üzenetet küldeni?
Te meg minek jössz ide?Provokálni?Banditod sincs az adatlapod szerint.Ha nem tetszik ne gyere ide,ha fontosnak tartanám megkérdezném az üzemeltetőt,(mert véletlenül ismerem az egyik tagot) a reged időpontjáról....Amúgy nála tehetsz panaszt!Én ezentúl figyelmen kívűl hagylak.Ide jössz be sem mutatkozol csak provokálsz.Én bemutatkoztam,meg a legtöbben.
Nehogy még telegyél felháborodva!
Legalább töltsd ki az adatlapod.....ez a minimum illem.Mi meg hagyjuk abba tényleg a sok offolást.
Banditom sincs....,de házam igen...miről írjak?
Ami hátrány, hogy visszalépés az evolúcióban....munka van vele és kosz....jobb lenne ha nem kényszerültünk volna ilyen megoldásra...
Miért nem mentek máshova építkezni!Ez egy bandit fórum!
Bocs már lassan 15
Nekem mondod,a fele rajzot én csináltam 10 éve a Termomaxnak,de komolyan,magyarországon először a Termomax csinált,németben ezüstérmet és különdíjat kaptak anno...
Ha sorrendbe állítjuk, legrosszabb a szobánkénti parapetes fűtés 60-65%, utána jön a sima kazán 80-90%, és a csúcs jelenleg a kondenzációs kazán 100-108% hatásfokkal. (nem elírás a 108, itt jön be a füstgáz hasznosítása kéménybe eresztés előtt)
Így kicsit már színezete van a dolognak