Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejj, mért nem figyelsz jobban !
Hát a Matyibá már megmondta mi a frankó !
Voltak a számítógépemmel gondok, volt hogy egy hétig itthon se volt . A telefonommal meg nem volt annyira kedvem netezni, csak amit muszály volt, ezért nem vehettem észre, hogy kérdezted .

egy pár stipi,stopi ha lesz
figyeltem ,hogy diplomatikusan nem száltál bele a vitába,de engem érdekelne a meglátásod ,indítgatni vagy se,előnye ,hátránya
mit mond egy szakember

vagy nem akarsz megint vitát
Már szóltam a havernak, hogy csináljon még kormánymagasítót . Azt mondta csinál, de én is megfeledkeztem róla, meg lehet hogy ő is .
Majd rákérdezek mi a helyzet, és megírom .
kérdeztem már korábban is,de elkerülhette a figyelmed ,vagy a válaszodat nem láttam ,kormánymagasító projektből lesz valami,mondtad ,hogy nyügös,de hátha
s,nem utolsó sorban alig van hulladék,villany ill. vízszerelésnél szinte élmény volt,hogy nem kellett "szétverni a vezetékek helyét

mondjuk sokan ott spóroltak,hogy nem vették meg a hozzávaló ragasztót vagy mit,de rá is baxtak,mivel a hőhídjuk a malterban van,igy adtak a sz@rnak egy pofont
Akkor nyilván kivonta belőle a vizet, mint Szalacsi a vízbül a zoxigént... Vagy qrwa nagy ventillátorai vannak...
És még azt is mondták hogy ez a bölcsek köve.
Nem az már az alapanyag ,nincs benne pernye sem. Hollandiába sokat eladtak,pedig ők nagyon szigorúak.A legjobb építő anyag címet is elnyerte...erős,könnyű(igaz nehezebb mint a régi) és sokkal jobban szigetel mint a tégla,nem csak hőt,hanem zajt is,bírja a vizet is,a régi szétmállott a víztől... .Semmi közöm a ytong-hoz csak írtam.
De azért,ha kell tudok szerezni jóval olcsóbban.
Az bizony le volt festve!
Szia!
Amit ti árultok az ugyan olyan mint az aldis töltő? Sajnos lekéstem róla mert egyből elkapkodták, de nekem nagyon kéne, úgyhogy rendelnék ha van. De nem csak motorhoz hanem autóhoz is kéne, sőt leginkább ahoz, ezért legalább 4A kéne minimum.
Az nem mérgez úgy mint a szilikát?...amennyire tudom ugyanaz az alapanyag csak variáltak vele valamit...
Nyilván alkoholos filccel javítgatta...
Jól csinálod a ytong nagyon jól szigetek és még szellőzik is.
YTONGOT MINDENKINEK!
Én kicsiny "falumban", barátom nagymamája elvitte a kicsit pár elemre megtört Swiftet a helyi fényezőhöz. Az megkérdezte tőle: - Magdi néni, megvárja, vagy visszajön egy óra múlva?
Az "anti-freeze"-rőljut eszembe: kicsiny szülőfalumban egyszer egy öreglány elvitte az autóját a szerelő ismerősömhöz a következő kéréssel: - Pistikém, ki k'éne cserélni a kocsimban az ANTI-FRITZET... Tuti, hogy ellenálló lehetett a II. világháborúban...
Mindkét témában egyetértek veled !
Srácok! Én végigmosolyogtam az elmúlt 2 napot!
Csak annyit tennék hozzá csendesen, hogy a motorom mjndíg üzemkész, olyan nincs, hogy egy egész hónapig nem lehet ráülni, tehát se akkukiszerelés,se ledugózás, semmi! Max. csepptöltés a garázsban, a helyén. Rozsda nuku, akksi gyári 100e + km-el, és a láncon valamint az első kerék csapágyon kívü, minden gyári.Most mértem a féktárcsákat, elöl 4,5 mm-esek,hátul 4,2.
A hőszigetelésről:
Én bőszen építgetem a Dryvit rendszereket, és cserélem a nyílászárókat műanyagra, hiszen ebből motorozok.
Az Én házam viszont Ytongól van szellőző nemes vakolattal , fa nyílászárókkal,redőnnyel. A 165 m2-t annyiból fűtöm, mint egy lakótelepi másfél szobást. Az asszony meg teregethet a szobában, vagy akár a radiátorokra is.

Uff! Lehet baXtatni!
A Baumaxban tavaly volt akcio, 30000-ert komplett energetikai vizsgalatot vegeztek a hazadon.
A legegyszerubb modszer a vizsgalatra a kezed, egyszeruen erzed hol gyengebb a szigeteles a hazadon, hol huz a hideg, hol jelenik meg para. A Conradban kaphato kis infrahomero, alig 4000ft. Azt vegighuzod a fal menten es kozel meg is meri a fal, uveg, sarok stb. homersekletet.
http://www.conrad.hu/conrad.ph...

Hogy legyen benne ontopic is. Merete kb. egy kulcstarto, nyaron tudod merni a gumi homersekletet is.
A miénk 2M Ft volt )))))
izé, szal: fejbe
Én fej belövöm magam ti szívattok
Akkor nem kell kimondottan motorhoz való antifreez. Mondjuk jó bele OMV coolant plus megfelelő keverésben is? Ezt használjuk a munkahelyemen.
Hóhídooooóónn? ez vmi szopatás nem?