Vazz..erről annyit írtam már azoknak akik nem melegítik a motort, hogy inkább kihagynám a felsorolást....... ....da van bőven akik nem tudják most a körmüket rágják izgalmukban akik meg igen azok mindenttudóan hátradőlnek és somolyognak bólogatva....
A károk miatt szerintem jobban teszed ha egész évben nem indítod be soha.
Mivel nagyon káros a hideg indítás.
Benzin sem kell,gumi sem kopik,olajat sem kell cserélni.
Még mindig nem a konkrét hátrányairól írtál! Mik a hátrányai a sok hideg indításnak?
Mert van és nem is kevés,ha szakember vagy mint állítod,vagy hozzáértő,akkor ezt tudnod kell!
Na az enyém tuti nem lesz rozsdás.
Fűtött garázsban áll, ráadásul gázzal fűtött, ami még szárítja is a levegőt.
Mégis beindítom, ha káros ha nem.
Nem bírom ki tavaszig, hogy ne halljam a hangját.
Persze, hogy van hátránya és nem is inditgatom feleslegesen....csak hát nekem is fűtetlen a garázs és az akksit sem veszem ki ezért amikor eszembe jut beindítom és ha lehet megyek is vele az utcában és nem állítom le legalább 30-40 percig......oszt ennyi....
A fűtött garázs ajtót mikor kinyitod és betódul kintről a hideg szerinted mennyi pára képződés van ember?
Vagy soha nem nyitod ki igaz?
Vazze! Annyi hülyeséget hordotok itt össze,hogy az már nem emberi!
tsanyi! Állandó hómérsékleten alig van páralecsapódás:ez fűtött garázs,fűtetlenben ahol állandóan változik a hőmérséklet : pl-nappal kisüt a nap 10 fok,hajnalra meg lehűlik akkor csapódik csak igazán...tehát igazad van,de ezt úgyis tudtad.
De....van rozsda,de nem pár hónapos leállás alatt és nem bedugaszolt puffogónál!
Légyszi ha már ekkora hozzáértő vagy! Ecseteld hogy milyen hátrányai vannak a sok hideg indításnak!
Mert van nem kevés!
Csak mégis mond már el!
Mivel nagyon káros a hideg indítás.
Benzin sem kell,gumi sem kopik,olajat sem kell cserélni.
Na látod erről van szó!
Még mindig nem a konkrét hátrányairól írtál! Mik a hátrányai a sok hideg indításnak?
Mert van és nem is kevés,ha szakember vagy mint állítod,vagy hozzáértő,akkor ezt tudnod kell!
Én meg sírva fakadok ezen a sok hülyeségen amit itt összehordotok!
Fűtött garázsban áll, ráadásul gázzal fűtött, ami még szárítja is a levegőt.
Mégis beindítom, ha káros ha nem.
Nem bírom ki tavaszig, hogy ne halljam a hangját.
Bár mivel jobbára alumínium és műanyag én nem hívnám vasnak.
Pláne a Vas című film után.
Egy fékhengert hasonlítassz össze egy motor belsejével? Ragyogó!
A fűtött garázs ajtót mikor kinyitod és betódul kintről a hideg szerinted mennyi pára képződés van ember?
Vagy soha nem nyitod ki igaz?
Vazze! Annyi hülyeséget hordotok itt össze,hogy az már nem emberi!
Légyszi ha már ekkora hozzáértő vagy! Ecseteld hogy milyen hátrányai vannak a sok hideg indításnak!
Mert van nem kevés!
Csak mégis mond már el!
Amúgy speciel létezik ez a problem.
Pont küzdök egy kisteherrel ami sokat állt.Mivel?
Rogydával.Olyxan helyeken is felmerül ahol ép ésszel ffel nem foghatod hogy kerül oda.
Ergo hajlamos vagyok nem egyetérteni veled.
És ha nekem van igazam? Akkor mi van? Nem lehetne,hogy nekem legyen igazam ez egyszer?