Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos igen. Nyugatról csak a hőszigetelést importáltuk, a hővisszanyerős szellőzőrendszereket nem. Párban kellene alkalmazni a kettőt.
Vegyél olyan időjárásállomást, ami tud páratartalmat mérni, és ha 70% köré megy, akkor szellőztetés. A zasszonyt tiltsd ki a mosott ruhával (kint is megszárad, csak lassabban, vagy legalább 1 napig kint legyen mosás után) főzni csak páraelszívóval, fürdeni minél kevesebbet/gyorsabban vagy hideg vízben. :) Esetleg nyitott ablaknál (frankón kimegy a gőz).
Hajat szárítani tilos. Továbbá minden második levegővételt ki kell hagyni.

B. megoldás, fűtsél mint állat (25-26 fok), ha nem sajnálod rá a lóvét.
Na meg ha bent tereget a zasszony télen. Bár ha jó meleg van, akkor nem számít. Egy évig laktam albiban, ott 29 fok volt, mikor kint -10. Na akkor párásítót vettem, hogy ki lehessen bírni.
Csak azért kérdezem, mert mi is most szigeteltettünk 10 centis szigetelővel, és úgy veszem észre jobban párásodik a lakás, és attól félek penészedni fog.
És még a jövő7en szerelik be a műanyag ablakokat, akkor még párásabb lesz?
Építkezés-felújítás után mind ilyen az első télen.
Ilyen párás a lakásotok?
Ez a tökéletes megoldás!
Akkor kijelenthetjük, hogy aki fél télen motorozni, az egy kicsi, klímával temperált helységben tartsa a motorját
Volt idoszak, mikor kellett ilyen gepnek a haztartasi valtozatat hasznalnom.
Tapasztalatok alapjan a mindenfele paramentesito okossagok, pl. Ceresit parastop es tarsai nem sokat ernek. Kb.egy het alatt lett tele a kis edenyke, ami talan nincs 1 liter sem. Ezzel szemben egy haztartasi paramentesito gep meg kiszedett naponta 5-8 litert siman.
Ez már profizmus
Ugyan! A profik ilyet használnak.

http://www.melegh.hu/delonghi/...
Köszi,megoldottad a kérdést
nem, en csak kerdem, hogy ez most mit jelent? ;)
Nem kiröhögni a tudatlanságomat!
Semmi
es ha nem nedves, akkor mivan?
Bevallom, igen! Nem szégyen tanulni!
Tudtuk.
Bár ha beázik, még akár nedves is lehet.
Elektrolit-kondira gondoltál?
itt van a kezemben. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Ti tudtátok, hogy a motorkerékpárok gyújtás kondenzátora nem nedves kondi? Hát én ezt jól benéztem...
szívó benzines? Az azért jobban bírja a rideg tartást, mint egy modern dízel
...kár hogy ezzel a feszültséggel nem lehet az aksit feltölteni...
szivesen elkezdenem a melegitsunk vagy ne flemet.
volt egy haromszaz sokezret futott astra a tcn, amivel evekig 2 kilometerre jartak dolgozni...
mailem publikus, adatlapomon megleled, ott megbeszeljuk
zöldi: meg tudnád nekem csináltatni, ha szépen kérem?:)