szotyi jól írja...a legegyszerűbb kihívni egy azzal foglalkozó mérnököt(ha jól tudom nem sokért csinálják) és elvégeztetni egy egy ilyen vizsgálatot, azonnal kiderül mire van szükséged, Bp.-n van ilyen motoros társunk aki foglalkozik vele, de a táv nem kicsi.....esetleg egy túra keretében...
Mostanában ha eladod az ingatlanodat,készítenek róla vmi energetikai felmérést,ha jól tudom.........aki ilyeneket készít,tőle talán tudsz kölcsönözni........esetleg ipari üzemből,hőközpontok,ilyesmik...
Hőkamera megmutatja.........ol a ablakok fölött az áthidaló gerenda,ami vasbeton,ergo nem szigetel úgy mint a tégla.....ilyesmi,de Csabu jobban ért hozzá!
Én elolvastam, talán neked is el kellene olvasni újra.
Azt írta, hogy öreg már a "szájkaratéhoz, kuss legyen ...ovi."
Mivel nem egy konkrét hozzászólásra reagált, hajlamos vagyok azt hinni, hogy általánosságba gondolta és a hozzászólását nem neked címezte.
Azt nem tudom, hogy "falkatag" vagyok-e, de szeretnék közéjük tartozni és büszke lennék, ha befogadnának.
Sztem hagyjuk abba ,mert végén elfajulnak a dolgok.Ki ebben hisz,ki abban,az a lényeg hogy magának elhiggye mindenki,hogy jót tesz a gépnek,ennyi sziasztok
Nem fogod elhinni...nem is annyira vágyom rá! Egyébként olvasgasd vissza az ő "beszólását" nekem!
Volt tőle is egy "kussolásos" beszólás,én csak reagáltam rá! Szóval kedves "falka" tag,talán próbáld meg az előzményeket is elolvasni!
Azt mondják, hogy seggnek, szájnak nincs neme.
nyilászárók felett ill födémszerkezet valamint előfordul lábazatnál is(beton alap)
Például betonkoszorúk és áthidalók környékén.
Jellemzően a tető és a fal közti koszorú,ablakok tetején lévő beton satöbbi.
Ha jól tom.
Egyébként a motorom 3 hónapot még sosem állt,részemről ha indítok már gurulok is.
Azt írta, hogy öreg már a "szájkaratéhoz, kuss legyen ...ovi."
Mivel nem egy konkrét hozzászólásra reagált, hajlamos vagyok azt hinni, hogy általánosságba gondolta és a hozzászólását nem neked címezte.
Azt nem tudom, hogy "falkatag" vagyok-e, de szeretnék közéjük tartozni és büszke lennék, ha befogadnának.
Volt tőle is egy "kussolásos" beszólás,én csak reagáltam rá! Szóval kedves "falka" tag,talán próbáld meg az előzményeket is elolvasni!