Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod ezért veszek Én 20-ért újat.
Na jó de a legjobb 16e-res használt is 4e-ret ment.
A többi meg 2e-ret se.
Az oldaltámaszt kidobhatod ha nem egyenesen mész mert nem marad belőle semmi.
Nekem az Avon Azzaró hátul 5500-öt bírt . De 5ezertől már úgy mentem vele hogy cserélni kéne,de még megyek egy százast, aztán még egyet, meg még egyet . Mondom ebből még baj lesz a rendőrrel, és 5 félnél gyorsan megfüstöltem a ház előtt, hogy ne legyen több kisértés .
köszi!

Zöldi tudol ilyent?
Sportos is, robogó is, megy is. Nekem tetszik, bár csak képen láttam eddig.
De a bandit marad! Akkor inkább az asszony megy.
Megtaláltad a nadrágot?

Nexus 500?

Minek az a csatahajó?
A méret még hagyján, de egyszer jöttünk haza Szlovéniából, és megálltunk egy benzinkúton tankolni . Láttam hogy az egyik haverom RSV-jének a blokkjából csöppen az olaj valahol a váltó környékéről .
Szóltam neki, erre azt mondta hogy nincs gond csak egy kicsit szivárog a blokkból az olaj .
Ha a szétesixerem csinált volna ilyet, már rosszul lettem volna, egy ilyen drága olasz motornál meg ez normális .
Az új gumi bír 5-6000-ret.
Nálunk még mindig tart az asszonnyal a vita, a nagy robogó miatt.
Ma újabb ötlettel álltam elő.
Mondom neki: adjuk el a hajót, három éve nem volt vízen, csak foglalja a helyet anyám garázsában,
Az árából veszünk egy ladikot, 5 lóerős motorral pecázni, meg veszek egy Gilera Nexus 500-ast.
Azt mondta, adjam el a banditot és az árából vehetek robogót.
Most a lelkembe taposott, ez rosszabb mint ha az anyámat szidta volna.
Lehet mégis elválok.
De örültem volna ha legalább egyik használtgumim birt volna 5-6e-ret.
Amikor haladós kedvemben vagyok, a technikás egyenesekben, kigyorsításkor néha azt mondom: hej de jó lenne bele még egy kis erő.
Amikor meg 5-6000 kilométerenként cserélem a hátsó gumit, mert eltűnt róla a rece, a fogam hullik ki.
zért az vicces hogy még igazából vége sincs a sezlonynak és mindenki gépeken filózik.
Én meg ülök pislogva mint a béka a vödörben ahogy repkednek a 2-5 millák.
biztos... nekem drágák..

Egyébként a nagy zizi egész más mint az új busa...
Zsolti haveromtól az infó...busa után ismét kawás lett. az életérzés miatt
Rsv4-en nem férsz el.
Én álatam mellette és bután néztem hogy kiaffenének gyártják azt a minimotot.
RSV4,S1000RR,ZZR1400....
hiányolták az állat érzést...
az emlitett példányokban több sikerrel kerestetik
Egy sima spániel már nem is jó?

Esetleg pitbull?
én senkit semmiről nem akartam meggyőzni
csak leirtam az általam tapasztaltakat,egyes típusokról...
Ha valaki állatot akar nem az Xx az ő motorja...
annak busát vagy 12 es kawát kell beszerezni
Meglátásod így ebben a formában igaz!
De pár km-alatt is sikerült eldöntenem érdekelhet-e vagy sem...legalább is ez most így alakult... -hozzáteszem NEM köpködtem a banditot!
Ha lesz rá lehetőségem kipróbálom, túl sok hasonló kategóriájút nem volt lehetőségem próbálni. Újszerű motorban próbáltam a GSX1250F-et, CBF600-at, VFR800X Crossrunner-t.
Én az 1250-et sem éreztem erősebbnek, vagy nyomatékosabbnak.
Lehet, hogy az enyémben van valami titok, nem tudom, mert használtan vettem, vagy egyszerűen csak elfogult, elvakult vagyok a sajátommal.
A VFR800X aszem olyan 120 lóerő körül van, na az kifejezetten gyengébbnek tűnt a banditnál.
Alant már írtam, hogy nem volt tudatos, amikor banditot vettem, egyszerűen az ára miatt döntöttem mellette, de valahányszor kipróbálok egy vasat, majd visszaülök az enyémre, megnyugtat az érzés, hogy jó döntés volt.
Nem állítom, hogy nem létezik jobb motor, csak nem ennyi pénzért, és Én még nem tudtam kipróbálni.
A Hondáról mindíg a Nagy Durranás jut eszembe.
Nem olvastad hogy van 28-as magurám 5 ezrerér?
A Honda Ruckus 50 ott van a szeren.
Én csináltam.
De most majd megyek megint egy Hondával.