Én meg tulajtól vettem a banditom. Mikor megvettem is tudtam, hogy nem lesz problémamentes 5 év állás után. Bele kellett locsolnom nem kis lovét, és most lesz teljesen kész. Eleinte rohadtul megbántam még azt is, hogy újra motort vettem. De úgy vagyok vele, hogy olcsón vettem, egy szép állapotú motort, sokat költöttem rá, de most legalább minden porcikája nyitott könyv már, minden szépen rendbe van téve rajta, és még igy sem tesz ki a végösszeg egy ugyanilyen állapotú, ugyanezzel a km-el rendelkező red baronos gép összegét, a múltkori árakat ellesegetve majdnem 2-szer annyiért adnék mint amiért vettem.
Én végül a Boglári Full-Gasnál vettem a 650-est és teljesen leszervízelve adták át, és 6 hónap garanciát kaptam piaci árért. Ezzel nem azt akartam írni, hogy én csináltam jól, hanem hogy ki lehet fogni garis korrekt motort, piaci pénzért.
Tegnapi témára visszatérve, van az a típus amivel élvezet lenne az autózás nekem is :) nem lenne rossz egy ilyennel járkálni, mindig is tetszett a típus. Nekem csak a nagy kényelmes autók tetszenek, az meg maga a tökély ha motor is van benn elől ezt elfogadnám szívesen, de napi használatra a diesel malacpm le nem cserélném másra.
Figyi oda csak nézelődni menj szigorúan. Bevizsgáltak meg minden, de olyan árak vannak, hogy röhögni fogsz. Annyival drágábbak, hogy ha veszel tulajtól egy bizonytalan állapotőú gépet, és rá kell költened 200-250 ezret kapásból, még akkor is olcsóbban jössz ki! , komolyan mondom vicc amilyen árak vannak. Épp múltkor írtam, hogy mikor voltam motort nézni , volt olyan használt motor amit több évesen drágábban adtak , mint az újkori ára! azért ez már a pofátlanság és az idiotizmus határát erősen túllépi szerintem.
Nézelődni, fogalmat kapni az egyes típusok valós kinézetéről, méretéről, súlyáról, arra jó.
Hát valamit valamiért.. Én elhiszem, hogy drágábbak a mocik ott, de ha nem találnék bíztató példányt egy normális gazdától, lehet bevállalnám a bevizsgáltat garisan a felárral... Nemtom, majd kiderül
Mi ott vettük a sövöt jó áron, de akkor valami ünnepük volt és pár motort rendes áron adtak... ...ami miatt viszont érdemes ott körülnézni, hogy az állapotfelmérés korrekt és az adatlap valós méréseket tartalmaz(utánamértem és minden annyi volt amennyi)....na meg van félév gari egy használt motorra, ez ritka, de az árak tényleg magasak...
Valóban igazatok van a Red Baron tényleg drága!Én ott vettem a 750-es Banditomat.Viszont adnak rá garanciát.2-3 hónapig nyeleztem ahogy tudtam,hogy előjöjjön valami hiba.Az 5 év mig nálam volt a szervizelésen kivűl semmi de semmi gond nem volt vele.Talán csak egy probléma adódott hosszú állás után nagyon nehezen indult.Sajnos sok simlis is van a piacon és aki nem ért hozzá az nagyon bele tud nyúlni ezért fontos alaposan átrágni a vásárlást.
Pontosan ezért megyek. Elég nagy vagyok (185cm és 100kg), tehát asszem nem mindegy hogy férek el a nyeregben :) Majd viszek baseball sapkát kis ventillátorral...
Erről bszélek, 2000 óta szinte az összes váltóba az kell és nem lehet a másikat bele tenni az miatt amit írtál, de nem diffibe hanem váltóba kell....a kamionommal gondoltam elmegyek "szakszervizbe" mondván ot csak tudják, cserélték is volna serényen, de a 3 szerviz közül egyikben sem tudták, hogy milyen kell bele hanem amilyen épp van azt teszik bele....az én évjáratomat 4 féle váltóval és 6 féle diffivel szerelték és mivel 99-es némelyikbe GL4 másikokba GL5 való és hazavágja mint a büdösszart ha a nem megfelelő kerül bele... ...miután utánajártam, hogy mi kell bele magam veszem és cserélem.....
Én kb 2 hónapja voltam, és elképedtem az árakon. De komolyan! Az internetes hírdetésekhez képest, olyan 30-40% al drágább. Egyébként volt GS500 , meg Er5 is volt....
Én tényleg nemtom. A lényeg hogy nagy valszeg lesz GS500 és szeretnék legalább egyszer látni egy olyat élőben, esetleg ráülni, és ha még vannak ott mocik akkor azok között is nézelődni. Nyílván nem kereskedőnél fogok vásárolni... de szombatra nemtok jobb progit speciel
Jaja törökbálintra. Nemtom milyen hely... mivel gyakorlatilag teljesen szűz vagyok még ebben a témában... Haver aki visz már elég régóta motoros és ők oda járnak.
Ilyen méretekhez DL illik...
PL:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zr_400-d_xa
nthus_xanthus-5924130
Nézelődni, fogalmat kapni az egyes típusok valós kinézetéről, méretéről, súlyáról, arra jó.
Csak nézelődni megyek kicsit... remélem belépőt azért nem szednek
Amúgy nézni lehet,tapizni,nyálazni............stb.
Buxát nem míg meg nem bizonyosodtál hogy az árcetli jól van e írva.
Jó kereskedők.
Vedd olcsón add drágán.
És még a szervízen is kopassz meg mindenkit.
Jó technoblablával kábítva a zsákmányt.
Törökbálinti Red Baronba mentek?